Tänään oli Danten ensimmäiset kunnon agilitytreenit ihan ohjatussa ryhmässä. Ennen tätä ollaan vähän treenattu erinnäisiä esteitä mm. Stellan kisojen ja treenien ohessa. Nyt päästiin vakkariryhmään Agility Sport Team:iin jonka kenttä on Mankkaalla.

Mentiin paikalle bussilla, ja Dante sai siinä mukavasti alkuverryttelyä. Ryhmästä oli paikalla meidän lisäksi vain 2 koirakkoa ja kouluttaja. Kun muut tekivät rataa, me otettiin Danten kanssa pieniä pätkiä sieltä sun täältä. Dante tajusi tosi nopeasti että hei, agilityhan on tosi kivaa! Tämän oivalluksen jälkeen vauhti oli kova ja innostus suuri. Harjoiteltiin hyppyjä parin hypyn ratana, rimat on yhä n. medi-korkeudella. Harjoiteltiin myös hieman keppejä, joissa Dante tarvitsee yhä pientä käsiapua, mutta pojan vauhti alkaa olla liian kova mulle, enkä kerkeä vetämään sitä kunnolla välistä. Kokeiltiin myös ekaa kertaa maxikokoista A-estettä, ja hyvinhän se meni. Kontaktia harjoiteltiin niin, että kouluttaja piti Dantea hihnassa ja auttoi sitä aina alasmenokontaktilla hidastamaan. Dante demenstroi myös putkihulluuttaan kaikille, ei kauaa enään pysy putki paikoillaan kun Dante menee läpi!

Sain vihdoin avaimen myös kentälle, joten voidaan käydä treenaamassa aina kun on vapaa-aikaa. Olen kyllä tosi tyytyväinen Danteen, se kätsäsi kaiken tosi nopeasti ja etenemisvauhti oli tosiaan hirmuinen! Miten ihmeessä Stellan jälkeen pysyn Danten mukana? No, se on huomisen murhe ;)