Tänään oli Munkkiniemessä epävirallinen TOKO-koe, jonne päätin lähteä danten kanssa. Stella oli myös mukana, ja hetken mielijohteesta päätin mennä senkin kanssa. Ilma oli kurja, satoi koko ajan joko tihkuttamalla tai kaatamalla. Molemmat koirat olivat aika vaisuja ja hieman haluttomia.

Eka oli AVO, jonne olin ilmoittautunut Stellan kanssa. Paikallaanolo meni nappiin, samoin muutkin liikkeet menivät ihan hyvin. Tuomari oli kuitenkin sitä mieltä, että ohjaaja antoi koko ajan vartalollaan lisäkäskyjä ja jännitti kamalasti. Lopputuloksena taisi olla 173p eli 1-tulos. Voitimmekin luokan!

Dante oli ALO:ssa, ja kovasti mietin, että mitähän se sanoo, kun kenttä oli ihan märkä. Onneksi se toimi ihan hyvin, ja paikallaanolo meni todella hyvin! Olin varsinkin ylpeä, kun ryhmästä lähti miltein jokainen koira juosten ohjaajien luo, mutta Dante oli kuin suolapatsas! Loput liikkeet menivät ihan kivasti, tuloksena 180p eli 1-tulos ja luokkavoitto!

Paikalla oli paljon aussieporukkaa, Nanna & Lumi, Nelly & Misty + katsomassa oleva Freddy, Marja-Liisa & Morris ja moikkaamassa kävi myös Irmeli & Seri. Kiitos kaikille hyvästä seurasta!