Oltiin tänään möllitokoilemassa Danten ja Stellan kanssa Munkkiniemessä. Kyseessä oli viime möllitokojen seuraava osakilpailu, ja yhdessä ne muodostivat cupin.

Oltiinkin Stellan kanssa ainoat AVO-luokassa, joten tuomarin kanssa päätettiin, että voitaisiin ottaa ne treeninä ja sekoittaa vähän voittaja-luokan liikkeitä. Hyvin meni kaikki, mutta liikkeestä istumisessa se meni ekalla kerralla maahan, tokalla kerralla jäi seisomaan ja vasta sitten älysi kokeilla istumista. Luoksetulon pysäytyksen kanssa oli myös hieman ongelmia, pitää vaan treenata. Voitettiin kuitenkin luokkamme (yllätys yllätys) ja koko cuppi samalla.

Danten kanssa ei sitten ihan yhtä hyvin. Paikallaolossa se oli aika levoton, mutta pysyi kuitenkin paikalla. Sitten vieressä oleva koira lähti sataa ja tuhatta omistajan luokse, jolloin Dante päätti tehdä saman. Koska miltein kaikki koirat nousivat, tuomari päätti ottaa pari harjoituskertaa, että kaikilla onnistuisi. Taas sama, vieressä oleva sama koira lähti, ja Dante päätti lähteä kanssa. Saatiin koittaa vielä kerran, ja tällöin olin jo aika vihainen Dantelle. Se jäi sitten todella kovan käskyn alla makaamaan, eikä edes katsonut, kun vieressä oleva koira lähti uudestaan. Nyt pitää vain treenata sitä, että Dante ja Stella makaa vierekkäin, ja mä kutsun Stellaa luokse... Muuten meni ihan kivasti, mutta Dante oli aika löysä kuumuuden takia.

Dante kävi myös uimassa parisenkin kertaa sen päivän aikana, pomppasi ihan vapaaehtoisesti laituriltakin. Aina kun on pienikin lampi näköpiirissä, niin Dante haluaa sinne. Onhan se ihan kiva, että se ei vettä inhoa :)