Tarjolla oli sunnuntaina kaksi starttia Helsingin Purina Areenalla, tuomareina Mia Laamanen ja Berndt Hüppe. Osallistuttiin molempiin luokkiin Stellan kanssa.

Ensimmäinen rata oli Hüppen rata, joka oli tiivis ja haastava. Paljon tuli virheitä ja hylkäysprosentti oli päätä huimaava! Ihanneaikakin oli äärimmäisen tiukka, ja 42 osallistujasta vain 3 sai hyväksytyn nollan! me Stellan kanssa pistettiin ihan ranttaliksi, eka keppien ohi, sitten kontaktivirhe, jonka jälkeen hyllytettiin, kahdesti... Mutta vauhtia oli ja koiralla ainakin oli hauskaa!

Laamasen radalla oli hieman samaa meininkiä, tiivis ja pieni rata, mutta ihanneaika oli hieman löysempi. Lähtiöitä jälleen 42, joista taas vain kolme sai nollan! Rata meni mieltä paremmin, kepeistä tuli kielto, mutta muuten hienoa menoa. Tietenkin Stella meni ja tipahti ekaa kertaa puomilta, sieltä korkeimmalta kohdalta, joten multa meni plasmat sekaisin enkä tiennyt oliko kielto vai kontaktivirhe. Päätin, että on kontaktivirhe, ja ohi vain. Hylkyhän siitä tuli, olisi pitänyt ottaa uudestaan. Muuten nopea ja kiva rata.

Kiiruhdettiin vielä rauniotreeneihin, jossa meni kaikki pieleen. Dantelle on ammuttu ennekin raunioissa, mutta tänään meillä oli ryhmänkeskeinen epävirallinen koe, ja Dante sai kamalat hepulit ampumisesta tokossa. Meni ihan lukkoon. Radalla kokeiltiin taas paukkua, kun ei ole ennen edes noteeranut, mutta nyt katseli pitkään ja oli vähän aikaa ihan varpaillaan, jatkoi kuitenkin. Pitää katsoa mitä tuolle nyt voisi tehdä...