Jatkettiin näyttelyviikonloppuamme Helsingin Tiomarinkartanossa olevissa Syysnäyttelyissä. Tuomarina toimi lena Eskills. Aamu valkeni sateisena ja harmaana, ja näyttelypaikka vilisi koiria.

Aussieita oli paikalla n. 15 ja Dante esiintyi nuorten kehässä. Sitä esittäessäni kuulin vain "pieni, pieni, pieni" ja pelkäsin jo pahinta, kunnes helpotuksekseni saimme sinisen nauhan! Eli Dante on Hyvä rotunsa edustaja, ja se riittää mahdollisiin TVA ja AVA-titteleihin ;) Kirjallinen arvostelu oli erittäin todenmukainen ja sama kuin viime näyttelyn, laitan sivuille kun kerkeän.

Näyttelyiden jälkeen käytiin vielä ottamassa viestitreenit Luukissa, viisi matkaa jäljellä, matka oli n. 300m. Kaikki meni loistavasti ja Dante käytti vaihteeksi myös nenäänsä!

Viestin jälkeen kiiruhdettiin rauniotreeneihin, jossa kokeiltiin mm telineitä ja tottista. Dantelle ammuttiin ekaa kertaa seuraamisessa, se katsoi, mutta jatkoi hyvin. Itse raunioilla oli piilossa 2 maalimiestä, joista eka ei palkannut, mutta Dante pysyi hyvin kuitenkin luona, kunnes komensin jatkamaan. Toisella maalimiehellä saikin sitten jo namia, ja Dante yllätti kaikki haukkumalla! Fiksu poika, ennakoi jo seuraavat opittavat asiat!