Vietettiin torstai ja keskiviikko totaalisessa levossa, joten lauantaina koirat oli täynnä energiaa.Herättiin aikaisin aamulla ja otettiin bussi Munkkiniemeen, josta Irmeli ja Seri-aussie nappasi meidät autoonsa ja ajettiin Kirkkonummelle.

Dantella oli eka agilitystartti tänään, tuomarina oli Ritva Herrala ja maxi1-luokassa oli 42 koiraa. Rata tuntui kolmosluokkien ratoihin verrattuna naurettavan helppo, mutta kyllä siinä oli omat ansansa. Kun meidän vuoro koitti, olin itse jo ihan kipsissä, mutta Dante onneksi hoiti hommansa ja vaikka tuli pari kohtaa jossa meinattiin mennä joko estee ohi tai oli tulla kielto, saatiin puhdas rata ja ihan hyvällä ajalla. Loppuaika oli -6.67 ja sillä päästiin tokalle sijalle.

Sitten piti odottaa koko päivä kisapaikalla maxi3-luokan alkamista. Kun rata oli  vihdoin valmis, päästiin tutustumaan. Paria kinkkistä kohtaa lukuunottamatta rata oli aika helppo, mutta ihanneaika oli tiukka. Stella oli innoissaan ja saatiin hyvä radanaloitus. Yhdessä kohtaa tuli hankaloita putkeen menossa, Stella kielsi ja törmättiin vielä, josta tuli 10 rv. Mutta aika sentään saatiin ihanneajan sisälle, juuri ja juuri, meidän aika oli -0.19. Mutta meillä oli molemilla kivaa, Lopuksi oltiin sijala 15/41.