Harvemmin jaksan rauniotreeneistä tänne raapustaa, mutta nyt oli niin erikoiset, että ihan pakko pistää muisitiin!

Ollaan joka treeni tehty niin, että yhdellä koiralla on vuorotellen monta maalimeistä, kun normaalisti koira etsii 2-4 ihmistä. Tällä kertaa oli Danten vuoro, ja me saatiin peräti 12! Ilmaisutreenit sai jäädä, riitti että Dante löysi ihmiset.

Meillä oli mm. yksi piilo, jossa samassa paikassa oli 2 maalimiestä ja yksi maalimies oli puussa! Enismmäistä kertaa oli myös umppareita, jotka Dante näytti hienosti. Koira vain on niin pirun nopea, että ohjaaja meni ihan sekaisin ja mistään etsintäsuunnitelmasta ei ollut tietoakaan, harhailtiin vain radalla ja törmättiin kaikkialta löytyi maalimiehiä. Hyvin Dante jaksoi, ja olisi tarvittaessa varmasti vielä jaksanut, mutta kerrankin ei lopettaessa hinkunut takaisin töihin, vaan meni tyytyväisenä häkkiinsä makoilemaan.

Tänään (rauniot oli siis eilen) käytiin tekemässä lyhyet viestitreenit Espoon metsissä. Otettiin vielä kerran eka pätkä niin, että Dante jäi mulle, ja Emmi lähti pisteeseen B. Dante juoksi 6 kertaa + jälkipätkät Emmin pädyssä. Matka oli n. 200m. Hyvin meni, vaikka hieman oikoi joissain kohdissa. Otettiin vielä pikkaisen esineruutua, joka meni hyvin, esineinä hanska ja panta ja niin, että Dante näki kun ne vietiin sinne.