Tällä kertaa nokka suuntautui ensimmäistä kertaa Lietoon, TSAU:n järjestämiin agilitykisoihin. Tarjolla oli kaksi rataa maxi2:lle, molemmat tuomaroi Anne Savioja. Päästiin samaan kyytiin seurakaverin Ellin kanssa. Oltiin perillä Liedossa hurjasta sumusta huolimatta hyvissä ajoin. Aikatalut olivat hieman jäljessä, joten kerettiin katsella minit ja medit, joissa oma seura AST vei kultaa ja hopeaa. Rata vaikutti mukavan jouhevalta, ja onneksi ykkösluokkien pöytä raahattiin radalta pois!

Me startattiin heti kolmansina. Dante sai sitä ennen mukavat lämppärit kun juoksi aussieneito Pipan kanssa hurjaa kiitoa. Rata menikin sitten mukavasti, vaikka puomin ylösmenon pysähdys tuli liian myöhään, mutta kontaktin se kuitenkin otti. Tehtiin puhdas nolla ja vain kyytikaveri Elli ja Solo teki nopeamman nollan, joten oltiin tokia :)

Kun toka rata alkoi pienempien koirien puolella, katselin sitä kauhulla. Kamalia suoria joissa paljon ansaesteitä. Dantekin alkoi taas kuumeta ja kun päästiin radalle se kävi jo tosi kuumana. Porsas hyppäsi suoraan A:n alastulon yli, vaikka kuinka käskin. Hankalat kohdat menivät kuitenkin hyvin, mutta radan lopussa koiralla meni hermo ja se lähti viilettämään tänne-huudoista välittämättä. kerkesi tehdä hylyn ennenkuin otin sen käteen ja sanoin että nyt riitti, TÄHÄN! Kiltisti sitten kuunteli loppuradan... Pitää treenailla noita kahta starttia päivässä, tuntui olevan liikaa sen hermoille tässä vaiheessa.