Tulipa varsinainen agilityviikonloppu taas. Purinalla oli rata kaikille säkäkorkeuksille, joten olin ilmoittanut molemmat koirat. Tuomarina toimi Kari Jalonen.

Kakkosten rata oli mukavan jouheva, ja olihan siellä tietysti ansoja. Dante odotti kiltisti lähdössä ja otti nätisti kaikki kontaktit. Varsinkin ratasuunnitelmani oli varsin onnistunut omasta mielestäni, aika harva kokeili samoja kuvioita, nyt luotin koiraan paljon enemmän ja hyvinhän se meni. Ansoista päästiin hyvin ohi muistelemalla Janitan vinkkejä, joita olen nyt koittanut soveltaa aina mahdollisuuden tullessa omaan ohjaukseen. Vasta tokavikalla esteellä, pituudella, oli ratasuunnitelma pielessä, Dante hyppäsi pituuden välistä, joten 5. En enään viitsinyt lähteä korjaamaan, joten hylly. Ajan puolesta veikkaan että olisi ollut eka tai toka sija, harmi...

Kävin välissä hakemassa Stellan kotoa, ja suunnattiin takaisin Purinalle. Kolmosten rata oli täynnä hankalia putkiansoja, ja hyllyprosentti oli huima. Stella kävi tosi kuumana, ja mentiin mielestäni todella hyvää vauhtia. Yksi ylimääräinen kaarros tuli, mutta kyllä Stella kääntyy hyvin, säästetän huimasti aikaa niillä! Ansat meni todella hyvin, puolivalssi on tosiaankin meidän juttu, toimii mainiosti molemmilla koirilla. Vasta ihan lopussa puomilla kävi niin, että koira lähti jo puomille, mutta kun lähdin väistämään sen alla olevaa putkea, komapstuin siihen ja Stella hyppäsi alas katsomaan että mitä nyt tapahtuu. Siinä se sitten kerkesi sinne putkeen sujahtaa. Kuitenkin olen hirmu tyytyväinen, ja koiralla oli superhauskaa!