Käytiin Danten kanssa tänään ekaa kertaa uudessa ryhmässä 17.-18.00 Purinalla treenaamassa, paljon säädyllisempi aika kuin edelliset yötreenit ;) Tässäkin ryhmässä on vaihtuva kouluttaja, nyt jouluun asti meitä kouluttaa Inari Vapaakallio. Meidän lisäksi paikalla oli mali AP, boderi Sikke ja staffi Eevi, eli yhteensä vain neljä. En sitten tiedä, kuuluuko muita, jotka olivat vain poissa.

Temana oli valssit, joten kun oltiin rakennettu radanpätkä, Inari näytti miten se pitää ohjata, kaikkine mahdollisineen valsseineen.  Dante toimi todella hyvin,  rata oli todella tiivi ja kaikki oli tosi lähellä toisiaan, mutta eihän mun perskärpänen ikinä katso vääriä esteitä... Välistävetoihin varsinkin olin tyytyväinen. Ainut ongelma oli siinä, että pyrin viemään koiraa liikaa esteille, pitäisi vain luottaa siihen enemmän ja ohjata kauempaa, niin saan etumatkaa. Oltiin rakennettu viereen toinen pieni treeni, jossa sai itse tehdä sellaisen kuvion kun halusi muiden ollessa opastetulla radalla. Treenailtiin myös kontakteja. Koko Purinan toinen puoli oli tyhjä, koska sen puolen treenaajia oli vain 2 paikalla, ja he lähti aikaisin, joten otettiin kaikki irti tunnista ja harjoiteltiin sielläkin Danten kanssa.

Kotona treenailtiin kahteen eri kertaan tavaroiden pitämistä ja sitten kaukkareita. Nyt onnistuu istumisesta seisominen ilman eteenliikkumista jo n. 2m etäisyydeltä. Kokeilin kanssa pari kertaa maasta ylös, ihan vain hahmottaakseni miten se pitää mennä, että eteenliikkumista ei tule.