Ei minulla, mutta koirilla. Molemmat oli vetänyt viime yönä lenkillä vatsat täyteen jotakin, sitä ennen äiti oli tuputtanut niille varmaan puoli kiloa ylijäämäruokaa. Sanomatta selvä että molemmat näytti karvaisilta palloilta ja vatsat oli ihan sekaisin.

Jotenkin sain pallot rahattua Purinalle agitreeneihin. Matkalla kuitenkin joku idiootti sytytti rakettinsa liian aikaisin ja Stella sai sätkyn. Jouduin kantamaan sen juna-asemalta Purinalle, onneksi Dante ei huomannut mitään erikoista. Kukaan muu ei ollut kahdesta ryhmästä paikalla, onneksi mulla oli avain, niin pääsin treenaamaan. Onpa Purina outo paikka kun siellä on hiljaista ja tyhjää... Stella onneksi rauhoittui ja sain treenattua hieman ennenkuin seinän vieressä räjähti raketti! Ainakin kuulosti että se oli ihan lähellä, mutta joka tapauksessa Stella sai sätkyn ja Dante vähän ihmetteli että mitä toi vapisee. Danten kanssa sain kivat treenit vedettyä läpi. Hallintaa ja keppikulmia pääasiassa, kyllä se aika innokas oli vaikka vatsa näytti siltä että siellä olisi ilmapallo... Stella oli vieläkin ihan hermona, mutta unohti pelkonsa heti kun mentiin radalle. Radan jälkeen muisti taas että piti pelätä ja sain myös kantaa sen Purinalta juna-asemalle.

Koirat oli kuitenkin täynnä virtaa, laiskuus on iskenyt ja koko viime viikko ollaan oltu aika lailla treenaamatta, toko, viesti ja raunio on kaikki tauolla ja omatoimitoko ei ole vain maittanut tässä kelissä. Kunnon lenkkejä on vaikea tehdä kun on ihan mielettömän liukasta, toivottavasti saadaan pian lunta!