Taas se lähestyy, maailman idioottimaisin juhla. Ei minulla uuttavuotta vastaan mitään ole, mutta ilotulituksia vastaan kyllä. Se vielä menisi että niitä ammuttaisiin vain ja ainoastaan se tietty sallittu aikaväli, mutta ihmiset aloittavat heti joulun jälkeen niiden ampumisen ja pamauksia saa kuunnella viikon uudenvuoden jälkeenkin. Saisivat heittää jokaisen pamauttelijan suoraan putkaan ja kieltää tulitteet kokonaan...

Aamu alkoi upeasti niissä merkeissä että ulkona paukkui jonka jälkeen Stellaa oli ihan turha koittaa saada ulos tarpeita tekemään. Iltapäivälläkin se oli vielä tärisevä pallo sängyn alla. Dante ei onneksi tuntunut noteeravan niitä joten lähdettiin sitten kaksistaan tokoilemaan. Meidän oma pieni treenikenttä oli kokenut kovia jouluna ja täynnä lasinsirpaleita, joten piti lähteä kauemmas etsimään kenttää. Onneksi noita löytyy joten päästiin treenaamaan.

Aloitettiin eteenlähetyksellä. Vein yhdessä Danten kanssa kentän toiseen päähän kupin ja laitoin sinne namin. Sitten toiseen pähän kenttää (n. 50m) ja Dante lähti kuin tykinsuusta. Heti kun se oli syönyt namin komensin sen maahan ja kävin palkkaamassa. Toistettiin n. 4 kertaa jonka jälkeen jätin sinne vielä namin mutta siirryttiin liikkeestä istumiseen. Otin liikkeen vain kerran läpi ja huomasin että Danten tassu vuoti verta! Yksi Danten etutassun kynsistä oli hieman haljennut, mutta ei näyttänyt haittaavan niin jatkettiin treenaamista. Otettiin vielä kaukkareita, jotka ovat hyvällä mallilla, varsinkin ylösnousut ovat todella nopeat ja hyvät. Vielä pitää hioa seisomisesta maahanmenoa, se on ainut paikka jossa Dante tulee eteen. Otettiin vielä luoksetuloa jonka jälkeen lähetin Danten eteenmenoon hakemaan purkissa olevaa namia. Dante oli energinen mutta keskittyi hyvin, se on kehittynyt henkisesti paljon lähiaikoina ja turha sähellys on jäänyt.