Tänään kävi taas koirahieroja Jonna Turunen hieromassa Dantea. Ennen hierontaa ei saanut paljoa tehdä, joten käytiin vain hakemassa eläinkaupasta uutta ruokaa, sain vihdoin taas ostettua Dantelle Eaglen sinistä ja Stellalle Eaglen veteraania, sain syötettyä viimeisimmätkin kisapalkintoruuat!

Dante oli hieronnan aikana hieman levoton taas, ja alussa piti jonkin verran tyytymätöntä örinää mutta makasi kuitenkin eikä pyrkinyt ylös, vaikka koitti selälleen jatkuvasti kääntyä. Kuulemma viime viikosta oli tapahtunut edistystä, selkä ei ollut paljoa yhtään jumissa, vaikka alaselkä ja lavat olivat vuorostaan hieman kireät. Kuulemma painopiste oli myös siirtynyt hieman tasaisemmin koko kropalle, eli paljon positiivistä vain yhdeltä kerralta! Nyt pitäisi itse jatkaa, ensin pari viikkoa niin että hieron kerran viikossa, sitten hiljalleen vähennetään n. joka neljänteen viikkoon. Ja pitää muistaa lämmitellä, venytellä ja jäähdytellä hyvin!

Tänään ei vielä saada mennä hiihtämään, mutta huomenna! Ulkona on mukavat lumikinokset ja juuri sopivasti pakkasta, n. -8 illalla, aamulla ja päivällä oli huomattavasti kylmempi.