Aloitettiin taas viestitreenaaminen miltein 2kk tauon jälkeen kun tuota talvea ei tunnu nyt koskaan tulevan! Lähdettiin Nuuksion metsiin koirien ja Emmin kanssa aamupäivällä, jotta kerettäisiin valoisaan aikaan treenata. Vaellettiin jonkin aikaa Nuuksion metsiä, kunnes löydettiin hyvä paikka. Aloitettiin  Danten kanssa.

Dante jäi Emmin kanssa pisteelle A ja itse lähdin tarpomaan pisteelle B. Matka oli 100 askelparia, eli n. 150m. Maasto oli yllättävän hankalaa, siinä oli yksi pelottavan jyrkkä pieni kielleke, jota ei oikein päässyt kiertämään, luoja tietää miten Dante pääsi siitä ylös takaisinmenomatkallaan... Lähetin Danten pisteelle A ja jatkoin matkaa n. 200m eteenpäin. Dante tuli todella hyvin ja käyttäytyi odotuksen ajan rauhallisesti. Lähetin sen vielä kerran pisteelle A ja lähdin sitten tarpomaan perään. Huutelin vähän metsästä Dantea että sille jäisi halu tulla vielä juoksemaan ja lopetettiin siihen. Vaikka kokonaismatka oli todella lyhyt verrattuna matkaan joka juostaan kisassa, niin se ei haittaa. Kuulemma koira ei pahemmin huomaa juokseeko se 200m vai 800m. Jos juoksuttaa lyhyempiä matkoja koira ei opi "säästämään" itseään vaan juoksee täysiä.

Tehtiin vielä jonkin verran lenkkiä kun oltiin otettu viesti myös Saran kanssa ja nuoret juoksi ja temmelsi hulluina. Treenattiin vielä hetki tokoa kun odoteltiin kyytiä saapuvaksi ja sovittiin huomiselle treenit pk-tottiksen merkeissä.