Suunnattiin heti aamulla ATD:n järjestämiin epävirallisiin agilitykisoihin. Ensi alkuun oli möllit, joihin osallistuttiin Danten kanssa kisan ulkopuolella. Halli oli aika pieni, ahdas ja täynnä ihmisiä, rata oli aika tiivis ja onneksi oli paljon kontakteja.

Jätin Danten ekan esteen taakse ja menin oikeaan paikkaan radalle. Kävin sitten palkkaamassa sen ja jätin uudestaan. Palkkasin joka kontaktilla ja pysäytin oikein kunnolla. Olin innostanut Danten patukalla oikein kuumaksi, ja se totteli hienosti silloinkin. Sitten seurasi pitkä tauko kun kisaavia minejä ja medejä oli hirveä määrä. Stella säikähti paukauksia, mutta sain sen onneksi aussie-Möykyn omistajan Riitan autoon, jossa se rauhoittui kivasti. Tehtiin lenkkiä Riitan ja Mervin (aussietyttöjen Alicen ja Kian omistaja) kanssa ja rupateltiin sitä sun tätä.

Olin ilmoittanut molemmat koirat kisaaviin. Danten vuoro oli ensin, ekan startin otin ihan kunnolla, eli kisanomaisesti, vaikka otettiin pitkät pysähdykset kontakteille (A:n alastulo, puomin molemmat kontaktit). Rata oli aika kiemurainen ja tiivis, mutta siinä oli pari kivaa kiihdytyskohtaa. Dante moni kiitettävää vauhtia, vaikka tiukkoja kulmia pitää treenata. Stella meni myös tosi kivasti, mutta en tajunnut hidastaa sitä tarpeeksi kepeille, jolloin tuli väärä sisäänmeno. Tätä seurasi vielä puomin alastulon kontaktivirhe. Otettiin Danten kanssa vielä kakkoskierros, jossa palkkasin niin lähdössä ja kontakteilla, meni tosi hyvin.

Dante sijoittui lopuksi kolmanneksi pienellä aikaerolla kahteen nopeampaan, kyllä me ilman kontaktien stoppausta oltaisiin ne voitettu :P Danten timmiä kuntoa kehuttiin (ihana vaihtelu siihen, etkö sä anna tälle ruokaa?-kommentteihin)! Vaikka kisoissa meni todella pitkään 10-16.00, oli tosi hyvää treeniä!