Uusi vuosi on onneksi nyt ohitse. Stella oli onneksi evakossa mökillä, täällä se olisi varmaan seonnut. 16-02.00 oli jatkuva pauke päällä ja siinä puolenyön aikaan oli kyllä hemmetin hurjaa, ikkunat helisi ja tuntui kuin maailmansota III olisi alkanut. Dante oli hieman hermostunut, mutta enemmänkin se taisi pitää niitä uhkana kuin pelätä, sillä se vietti paljon aikaa ikkunan vieressä muristen. Kun pahin paukutus alkoi, annoin sille luun johon se keskittyi eikä paljoa muuta huomannut. Käytiin kahden maissa pissalenkillä, ja silloin pamahteli vielä aika paljon, Dante katsoi kyllä muttei kamalasti välittänyt.

Käytiin pitkällä lenkillä siinä kolmen aikaan tänään päivällä ja tokoiltiin samalla. Otettiin ruutua, joka meni aivan mahtavasti. Ensin peitin kosketusalustaa hiekalla ja sitten otin sen kokonaan pois. Dante kosketti hienosti juuri ruudun keskiosaa vaikkei kosketusalustaa enään ollut. Maahan se menee hyvin ja tulee sivulle hyvin. Treenattiin hieman seuraamista, jossa Dante oli hieman vaisu ja ei jaksanut seurata pitkiä pätkiä kamalan hyvin. Treenattiin vielä likituloa ja sitten lopetettiin. Dante oli hieman vaisu, mutta teki kuitenkin ihan kiitettävästi.

Surffailin myös netissä eläinlääkäreitä, voisi rokotusten ohella tutkituttaa Danten silmät. Hierojallakin pitäisi käyttää molemmat koirat ennenkuin kisakausi alkaa taas...