Lähdettiin Danten kanssa aamulla seuraamaan Purinan maxi1-luokkaa. Koiria oli hurja määrä, ja mukana mm. bortsukaveri Sara ja aussietuttuja. Tavattiin myös aussiepoika Texasin omistaja Mippe ja mentiin samalla autolla Luukkiin hieman treenailemaan ja tapaamaan muita aussieita. Paikalle olikin tullut meidän lisäksi vain Iida ja aussienarttu Gitta.

Suunnattiin Luukin pk-treenikentälle, joka oli liian suuren lumikerroksen peittämä että olisi kunnolla voinut treenata mitään. Päästettiin koirat vapaaksi ja annettiin riehua. Dante ja Texas hieman pörisi toisilleen alussa, mutta käyttäytyivät varsin siivosti. Dante oli aivan rakastunut sievään Gitta-neitoon ja kaksikko temmelsi innoissaan lumessa ja rähisi aidan takana koirapuistossa oleville koirille.

Treenattiin sitten hieman ampumista. Iida laittoi Gitan kiinni ja tuli pitämään Dantea. Taas sama juttu, näytin Dantelle maksalaatikkoherkkua ja menin kauemmas ampumaan.  (n. 100-150m). Ainut reaktio oli se, että huuto loppui pamahduksesta. Kävin sitten iloisesti palkkaamassa. Tehtiin tämä n. 5 kertaa, joka kerta olin hieman lähempänä. Voisi tehdä tälleen vielä 2-3 kertaa ja sitten alkaa opettaa sitä, ettei paukkua huomioida. Otettiin vielä pieni paikallaolo, itse menin näkösuojaan ja aika oli n. 4 min.

Mentiin vielä takaisin agilitykisoihin katsomaan maxi1:sten toinen startti iltapäivällä. Otettiin ihan pieni pätkä lämmittelyradalla Danten kanssa, puomia, keinua ja keppejä. Dante kävi todella kuumana, mutta teki kaiken kauniin puhtaasti. Myös Iida otti hieman poseerauskuvia Dantesta järkkärillään, saas nähdä tuliko kivoja.