Kirkkonummen Masala-kuplahallissa oli KKK:n järjestämät agilitykisat. Tuomarina toimi Ritva Herrala. Oli mukavaa taas nukkua pitkään kun rataantutustuminen alkoi vasta 16.20. Paikka oli upea; tilava ja lämmin. Maksikoiria oli ilmoitettu 52 ja me oltiin Danten kanssa hieman yli puolessa välissä.

Rata oli mielestäni varsin helppo. Verkkasin Danten huolella, tehtiin kunnon lenkki, juostiin, heittelin palloa, otettiin pari harjoitusestettä ja venyttelin Dantea vielä. Rata alkoi kolmen esteen pyörityksellä, ihan peruskuviota. Sitten A, jonka alastulo jäi aika huonoksi, vedätin Dantea aika vahvasti. Putki ja puomille, puomi meni todella hyvin, otti kivasti molemmat kontaktit ja teki nopeasti. Puomilta mentiin hyppy ja suora linja putkeen, josta pitkä hyppysuora. Danten hypyt oli aika hurjia, hyppäsi kaukaa ja n. 10cm jäi ilmarakoa esteelle. Putkelta mentiin kepeille, hyvä sisäänmeno. Pyöritystä ja taas A. Nyt alasmenokontakti oli vielä huonompi, pitää itse vain malttaa pysäyttää se. A:lta hyppy ja miltein 90 asteen kulma pussiin. Meni pussiin ja juoksin itse vikalle esteelle. Yleisöstä kuului kohahdus ja käännyin katsomaan, ja Dante seisoi pussin suun edessä! Video osoitti, että oli mennyt ihan kunnolla pussiin, mutta kääntyi ja tuli ulos. Kävelin sitten takaisin Danten luo ja lähetin sen uudelleen pussiin, tällä kertaa suoritti sen moitteitta.

Loppusaldo oli 5 vp, ja yliaikaa tuli +0.32 sek. Kotona kun katselin suoritusta, laskin että pussisähläämiseen meni n. 8sek, joten ilman sitä meillä oli varsin hyvä aika, oltaisiin varmaankin sijoituttu kärkikolmikkoon... No huomenna on taas uusi yritys tehdä se nolla.