Tänään oli agilityseurani vuosikokous, joten en kerennyt pahemmin koirien kanssa puuhastella. Paikkana oli Kennelliitton rakennus Espoossa. Nämä oli ensimmäiset vuosikokoukset joissa olen ollut, varsin mielenkiintoista puuhaa, vaikkakin ihan liian virallista mulle... Mutta nyt tiedän miten tulee toimia, jos haluaa antaa jonkin esityksen hallitukselle.

Kokouksessa oli paljon mielenkiintoista juttua, varsinkin kenttä-ja halliprojektista. Koska Mankkaan kentän päälle rakennetaan golfkenttä, on uuden tilan etsintä ollut käynnissä. Nyt AST oli saanut vuokrattua ison alueen Puolarmetsästä, jonne rakennetaan ainakin kaksi kisamitat täyttävää kenttää ja mahdollisesti pieni treenihalli! Paikka on loistava, sinne pääsee hyvin julkisilla ja Espoon Keskuspuisot on aivan vieressä. Myös sinne tulee mukava tokotila, kun rakennetaan parkkis. Uuden kentän rakennus alkaa heti ensi kuussa ja varmaan loppukesästä päästään sinne treenaamaan.

Lisäksi palkittiin vuoden koirat. Dante oli vuoden tulokas 3. Mehän aloitettiin kisaaminen vasta lokakuun lopussa, niin eipä ollut mikään ihme. Lisäksi saatiin tämän vuoden toimintasuunnitelma, käytiin läpi tilitiedot, valittiin hallitus jne. Kaikenkaikkiaan mukava uusi kokemus!