Aloitettiin iltapäivä tokotreenillä. Ensin tehtiin lenkkiä lumihangessa puolisen tuntia että edes hieman kuluisi energiaa ennen tokoilua. Suunnattiin isommalle kentälle Keskuspuistoon. Aloitin paikallaololla. Jätin molemmat istumaan ja ja menin piiloon n. minuutiksi. Molemmat pysyivät rauhallisesti paikallaan. Treenasin Stellan kanssa vähän seuraamista palkaten patukalla selän taakse. Stella oli ihan fiilareissa patukalla leikkimisestä ja teki innokkaasti töitä. Otettiin vielä luoksetulotreeniä pysähdyksillä, maahanmenolla ja läpijuoksuilla. Pysähdykset olivat ok, mutta maahanmeno turhan hidas, pitää treenata.

Danten kanssa otin ensin eteenmenoa. Vein namikupin Danten kanssa kentän reunalle ja mentiin n. 35m päähän. Lähetin sen sieltä eteen namille ja käskin maahan kun oli syönyt herkun. Toistin saman toisen kerran ja sitten kokeilin niin, että menin n. 15m päähän namikupista ja lähetin eteen. Hieman ennen namikuppia käskin Danten sitten maahan. Meni nopeasti ja hyvin, ei edes vilkuillut namin perään. Palkkasin ja vapautin. Sitten treenattiin seuraamista. Ensin ihan motivointia, palkkasin usein patukalla selän taakse. Dante hakee oikean paikan tosi hyvin hihnassa, mutta ei vieläkään vapaana...

Illalla oli sitten agilitytreenit Purinalla. Meidän normaali junavuoro oli peruttu huonon sään takia ja tuskin mahduttiin seuraavaan junaan. Oltiin paikalla pari minuuttia myöhässä ja rakennettiin rata. Rata oli suhteellisen lyhyt, ja tehtiin siitä 3 eri versiota. Ensimmäinen rataveriso oli vauhtirata, jossa tultiin varsinkin kepeille kovassa vauhdissa hankalasta avokulmasta. Ideana oli, että koirien piti hidastaa itse vauhtinsa kepeille. Kepit oli laitettu kahtia ja ne tehtiin suorassa linjassa toisiinsa nähden. Dante otti hyvin ekat kepit, mutta hieman oli oman ohjauksen takia ongelmia tokissa kepeissä. Toinen rata ei ollut yhtä nopea, siinä oli jo hieman enemmän pyöritystä. Taas hankala keppikulma, joka meni kuitenkin tosi hyvin. Viimeisen radan hankaluus oli puomissa, jonka ylösmenon molemmilla puolilla oli putken sisäänmenot. Dante kuitenkin kuunteli hyvin ja otti joka kerta oikea paikan, oli se sitten putki tai puomi. Kouluttajan mukaan Dante on kehittynyt irtoamisessa ja tuntuu rohkeammalta tehdä rataa musta kauempana.