Turussa oli tänään tarjolla kolme rataa, joista eka oli Johanna Nybergin tuomaroima, toinen Mia Laamasen agirata ja toinen Laamasen hyppyrata, oltiin ilmoittauduttu Danten kanssa kaikkiin kolmeen. Äiti meidät sinne loppujen lopuksi ajoi, jätti sitten kisapaikalle ja jatkoi Turkuun.

Eka rata oli suht. helppo, ainut kinkkinen kohta oli puomi jonka alla putki. Alku; hyppy, rengas ja hyppy suorassa linjassa ja siitä kiepsautus toiselle hypylle sujui todella nätisti. Kun tästä piti jatkaa putkeen (toisen putkenpään ja puomin ylösmenon ohitse), niin Danten nokka meni putkeen ja itse lähdin jo poispäin, niin Dante tuli ulos ja pomppasi puomille => hyl. Heitin Danten uudestaan putkeen ja jatkettiin siitä. Rata sujui kivasti ja Dante otti A:n ja puomin kontaktit tosi hyvin. (A oli mininä). Taas oli ongelmia kun piti viedä putkien ohi puomille, tuli alas perään kun lähdin kiertämään putkia. Keinusta meinasi tulla lento, otti kontaktin muttei jäänyt siihen niinkuin käskin, joten se rata loppui siihen.

Toka rata oli jo huomattavasti vaativampi. Erittäin vaikea alku onnistui tosi kivasti, mutta harmiksi Dante arvioi valtavan okserin väärin ja lätsähti suoraan sen päälle. Sen jälkeen oma ohjaus hieman herpaantui ja kepeiltä haki väärän välin kun en käskyttänyt riittävästi. Rimat olivat 65cm ja tuntuivat tosi hurjilta, ollaan treenattu koko talvi 60cm. A nostettiin myös maxi A:ksi. Muuten rata oli hyvä, kontakteilla oltin kunnon stopit kun oli jo virheitä alla. Lopputulos oli 10 vp + yliaikaa 2.32. Tällä tuloksella oltiin 6. (tuli vain 1 nolla, osallistuneita 40!)

Vika rata oli hyppäri, myös erittäin vaikea. Alku meni hyvin ja siitä erittäin hankala takaaleikkaus ja putkeen lähetys onnistui hyvin. Päästiin tällä kertaa okserin yli ja siitä putki ja hyppysarja. Rimat oli taas 65cm. Keppikulma oli vaikea, mutta Dante haki sen kohtuullisen hyvin, vaikka parantamista olisi. Kepeiltä kun käännyttiin miltein 180 astetta takaisinpäin, sitten rengas ja hyppysarja, niin tajusin etten mitenkään kerkeä suunnittelemaani valssia. Siinä piti sitten improvisoida ja tuloksena hyl. Hieman harmitti huono ratasuunnitelmani siltä kohdin, muuten se oli erittäin sopiva Dantelle. Tältäin radalta tuli varsin paljon hylkyä, ettei oltu ihan yksin.

Kaiken kaikkiaan hyvät radat, kontaktit jees, pysyi mallikelpoisesti lähdöissä, ei ollut jäykkä ja jaksoi koko päivän vaikka joutui nukkumaan hallissa kun auto oli poissa. Äiti tuli hakemaan ja päivällä alkanut lumimyrsky vain paheni. Meiltä meni n. 3,5 tuntia ajaa Turusta Hesaan ja jumitettiin monesti, kun tiellä oli kolareita, suistumisia ja yksi rekka oli kaatunut poikittain tielle.