Treenattiin lenkin yhteydessä vähän tokoa isommalla kentällä. Ensin harjoiteltiin vietikästä maahanmenoa patukan kanssa. Leikin ensin patukalla, sitten äkkiä maahan ja heti leikkiä taas. Otin molempien kanssa luoksetuloa, maahan ja heti palkka. Sain varsinkin Dantelle paljon lisää vauhtia, vaikka tuota pitää treenata lisää. Sitten otin vielä Danten kanssa kaukkareita niin, että olin polvillani Danten edessä ja kun annoin käskyjä peruutin samalla. Dante tajusi sen todella hyvin ja teki nopeasti kaikki vaihdot.

Illemmalla mentiin sitten Purinalle Danten agilitytreeneihin, kouluttaja oli tällä kertaa Inari. Rata oli yhdistelmä viime Turku-kisojen vaikeita kohtia (3-luokasta). Mentiin Danten kanssa radalle viimeisinä ja suoritettiin pari kertaa. Alku ja puomi meni hyvin, mutta puomin jälkeisellä esteellä piti tehdä sylikäännös, ja sitä piti hieman hioa että sain tarpeaksi etumatkaa Danteen että kerkeäisin viedä sen oikeaan putken päähän. Tästä jatkettiin pituudelle ja kepeille, joille oli samantyyppinen kulma kuin Turun hyppärillä. Se meni hyvin ja siitä jatkettiin samantyyppiselle sarjalle kuin samaisessa Turun hyppärillä, taas oli ongelmia sen sylikäännöksen kanssa. Dante ei meinannut tulla käteen kunnolla ja treenattiin sitä ihan namilla. Siitä sitten pimeään putkikulmaan ja sieltä rata loppuun. Vähän oli taas ongelmia siinä, että Dante oppii radan niin nopeasti ja jos on samanlainen kohta, niin ei kuuntele mua vaan tekee niinkuin aikaisemmin.

Muuten oli hyvät treenit, Dante oli erittäin innokas ja energinen, eikä yhtään jäykkä. Varasin Dantelle myös koirahieronta-ajan ensi viikon torstaille.