Pyöräiltiin iltapäivällä taas Pikku-Huopalahteen treenaamaan Marja-Liisan ja koirien kanssa. Mukaan pääsi molemmat koirat. Treenattiin isolla hiekkakentällä, jossa oli jonkin verran häiriötä toisella reunalla.

Dante:
Treenattiin ensin eteenmenoa. Vietiin namipurkki yhdessä kentän laidalle ja mentiin n. 50m päähän. Lähetin Danten ja käskin maahan kun oli syönyt namin. Toistettiin monta kertaa, välillä komensin Danten maahan tai seisomaan, välillä vapauttaen heti. Otin myös kahdesti niin, että huusin maahan ennen kun Dante pääsi namirasialle. Ongelma oli taas maahanmenoon vaadittavat ylimääräiset käskyt ja sitten hiippailu. Pitäisi koittaa treenata tuota niin, että namit on suljetussa rasiassa ja jos Dante ei tottele maahan-käskyä, se ei voi palkata itseään. Otettiin pari kertaa normaali nouto, ei pahemmin ongelmia, vaikka tuonnissa ravasi luokse. Tehtiin vielä kaukkareita, ensin ihan kunnolla peruuttaen, sitten niin, että oli kyykyssä ihan Danten edessä ja kun annoin käskyn, siirsin polvea hieman eteen ja Dante peruutti nätisti vaihtaessa asentoa.

Stella
Stellan kanssa treenattiin eka ruutua. Otin pari kertaa niin, että ruudussa oli namia ja käskin maahan, ja kerran niin ettei siellä ollut namia ja käskin maahan. Tarvitsi joka kerta ylimääräisen käskyn, mutta meni maahan. Lisäksi treenattiin ruudun loppuosaa. Sitten otettiin vielä kaukkarit läpi oikein hitaasti, rauhallisesta ja piiiitkillä tauoilla. Muuten hyvät, mutta seisomisesta maahanmeno on muuttunut huonoksi, ei mene enään hissinä alas, vaan tulee eteenpäin turhan paljon. Otin sen pari kertaa läpi ensin namin avulla sitten ilman ja Stella muisti oikean tavan miltein heti. Nyt vähän toistoa ja eiköhän se korjaannu.

Loppuun otettiin paikallaolo ruohokentällä. Saatiin neljän koiran rivi, ja mä menin puskan taakse piiloon kun Marja-Liisa jäi näköetäisyydelle. Hän meni palkkaamaan aikaisemmin, kun mä odotin 3 min ja sitten kävin vapauttamassa koirat. Pyöräiltiin kovaa kotiin ja koirat sai juosta ihan kunnolla. Illalla käytiin Danten kanssa vielä Stockan hulluilla päivillä, hyvin suhtautui taas hurjaan väkimassaan ja antoi vieraiden silitellä itseään.