Oltiin tänään molempien koirien kanssa kilpailemassa Ritva Herralan tuomaroimalla agilityradalla. Maxikolmoset alkoivat vasta puoli neljältä, joten oltiin paikalla 14.30. Kerkesin verrytellä mukavan tovin ja seurata minien ja medien suoritusta. Dante oli heti tokana lähtölistalla, kun taas Stella ihan vikojen joukossa. Rata oli mielestäni varsin helppo, vaikka ihanneaika suhteellisen tiukka. Aika klassista Herralaa, etenevä, vaikka nyt oli yllättävän paljon pyöritystä.

Alku meni hyvin, Dante pysyi nätisti ja eka kolmen esteen "suora" ja A:n alla olevaan putkeen meno onnistui. Puomille ja sitten lähetys putkeen, otti hyvin puomin alasmenokontaktin, vaikka hidasti turhan aikaisin ja tähän tuhlaantui sekunteja. Putkesta kolmen hypyn sarja, jossa piti tehdä kaksi valssia, oli multa myöhässä. Meni takkusi hieman, mutta selvittiin siitä veto kepeille ja putkeen oli hieman hidas, varmistelin putkea liikaa. Hyppy ja kaksi samalla linjalla olevaan hyppyä meni hyvin, todella minimaaliset käännökset. Vielä ylös A:lle, otti hyvän kontaktin, ja mun käsky oli aika vahva... Sitten kolme estettä rinnakkain, meni hyvin ja maaliin. Tulos oli 0 vp, aika -2.41 ja lopullinen sija 5/38! Tämähän oli nyt meidän toka SM-nolla, eli tuskin saadaan enään tässä vaiheessa ne kasaan kesän SM-kisoja varten, mutta ehkä AST hyväksyy meidän seurajoukkueeseen?

Koska Stella tuntui paremmalta, uskalsin startata sen kanssa. Meno oli paljon normaalimpaa hitaampaan, tehtiin puhdas rata kepeille saakka, jossa se sitten ihan lopussa missasi yhden välin ja käytiin tekemässä ne alusta uudestaan. Putken jälkeisen esteen ohitti, en jaksanut alkaa korjata ja jatkettiin vain matkaa. Stellalla oli varsin kivaa, ja lopputulos siis hylky.