Tänään oli sitten kevään ensimmäiset rauniotreenit Oittaalla. Tänä vuonna ollaan sitten torstain treeniryhmässä, jonka kouluttajana on mm. Gabi. Meidän ryhmä on näin alkuun aika pieni, saadaan kait ensi kuussa vahvistusta alkeisryhmäläisistä. Meidän ryhmä on aika aussiepainotteinen, Gabin Sara ja Scifi, Dante ja Mipen Texas.

Kaunis alkupäivä muuttui matkalla treeneihin sateeksi, joten en osannut yhtään pukeutua sään mukaisesti. Oltiin ihan litimärkiä jo ennen kun päästiin Oittaan raunioradalle. Matkalla töymättiin muuten peuraan! Dante olisi lähtenyt ilomielin hakemaan meille peurapaistia, mutta en sitä sattuneista syistä päästänyt. Pidettiin ensin puolisen tuntia kestävä alkupuhe, esiteltiin itsemme ja käytiin läpi perusjuttuja.

Tarkoitus oli näin ekalla kerralla tehdä kivat ja helpot treenit, teemana hallinta. Maalimiehet menivät yksi kerrallaan piiloihin ja etsittiin niitä kaistaleina. Dantelle oli 3 mm:stä, eka oli piilossa yläkasassa, ihan kopin vieressä olevassa maanpäällä olevassa "kaivossa". Toka oli piilossa keskikasan teletapissa ja kolmas yläkasan puolivälissä maan päällä olevassa kaivossa. Dante löysi hyvin kaikki, mutta sooloili itsestään ihan väärissä paikoissa ja ei totellut kunnolla käskyjä. Itsellä vähän paloi pinna tottelemattomuuden kanssa, joten ei ollut paras mahdollinen treenipäivä. Dante oli kuulemma hieman epävarma maalimiesten kanssa, mutta koska tällaista ongelmaa ei ole ennen ollut, laitan sen sateen ja pitkän tauon piikkiin. Lopuksi käytiin vielä treenit läpi ja sain Mipeltä kyydin Espoon keskustaan juna-asemalle.