Suunnattiin jo neljäntenä peräkkäisenä päivänä Purinalle koirien kanssa. Tavattiin Emmi ja Sara siellä, jossa he olivat olleet juuri kisaamassa ja käveltiin Malminkartanon Sirkuskentälle ottamaan tokon VOI-luokan liikkeet läpi kokeenomaisesti. Tarkoitus oli siis tehdä koetilanne, ei palkkaa ja mietittiin yhdessä liikkeille pisteet.

Aloitettiin paikallaololla. Saatiin yksi ylimääräinen koira mukaan paikallaoloon. Laitoin Stellan ja sitten Danten makaamaan ja mentiin piiloon. Odotettiin n. 4min ja käytiin sitten vapauttamassa koirat. Muuten meni hyvin, mutta Dante oli päästänyt pari ääntä jättäessäni sitä, ja tietenkään ei tiedetä mitä jumppaa ne koirat oli  saattaneet tehdä.

Aloitettiin Stellan kanssa. Ensin seuraaminen, joka oli ylättävän hyvä. Seuraamiskaavio oli lyhyt, mutta siinä oli kaikki vaaditut nopeudet, sivuaskeleet jne. Päätettiin numeroksi 9. Istumisessa meni maahan, mutta oma käsky oli huono, osaa kyllä liikkeen. Sitten luoksetulo, jossa tarvitsi seisomiseen toisen käskyn (arg!), maahanmeno hyvä, arvosana 6. Molemmat noudot hyvät (hyppynouto ja metallinouto), pikkaisen pureskeli, arvosanat 9,5.  Lähti ruutuun vinoon, löysi ilman avustusta, mutta meni maahan vasta tokalla komennolla, arvosana 9. Kaukkarit eivät parasta suoritustamme, eteni turhan paljon, numero 7. Tunnarin sössi täysin, teki niistä tikkuaskeja ja toi väärän, no, ei se sitä oo koskaan osannut. Yleisarvosana 10, iloinen työskentely ja symppispisteitä :D

Danten kanssa taas meni ihan penkin alle... Seuraaminen kamalaa, edisti ja hitaat perusasennot, arvosana 8. Istuminen hyvä, 9,5. Luoksetulossa annoin väärän kutsukäskyn, ihmetteli ja piti kutsua uudestaan. Asennot hyvät, 8. Ruutuun lähetyksessä bongasi lähellä olleet kapulat ja lähti hakemaan niitä, ei tajunnut ruutua sitten mitenkään! Noudot ok, hitaat, varmaan koska olin juuri raivonnut siitä, että kävi hakemassa ne ruudun aikana... Tunnarissa vakavia ongelmia, ottaa tunnarin suuhun (tällä kertaa vielä väärän!) ja jää seisomaan ja katsomaan mua, tyyliin uskallanko tuoda tän sulle vai teetkö musta rukkaset? Kaukkarit kanssa ihan päin *******. Mä en tiedä mikä siihen iski, on taas unohtanut kaiken. No, annetaan tokon olla, koitetaan treenata siihen pk-kisaan mielummin.

Yhteispisteitä ei alettu laskea kun Emmillä oli kiire seuraavaan starttiin. Mentiin vielä Purinalle seuraamaan ykkösten tokaa rataa ja treenattiin hieman lämppäriesteillä.