Vantaalla, HSKH kentällä Ojangossa oli tarjolla maxi3:ille 2 agilityrataa, jotka tuomaroi Mia Laamanen ja Anne Savioja. Olin ilmoittanut Danten molemmille radoille ja Stella sai tulla mukaan turistiksi. Kisat alkoivat mukavasti vasta puolen päivän aikaan, mutta meiltä kestaa sen verran kauan sinne että lähdettiin kotoa jo 9.30. Kisapaikalla kerettiin hetki seurata Mia Laamasen kinkkistä rataa ennen maksien rataantutustumista. Meidän vuoro oli ihan lopussa, joten lämppäsin Danten hyvin ja katseltiin suurenevalla kauhulla vaikeaa rataa.

Dante kävi lähdössä jo tosi kuumana. Olin ihan varma, että se varastaa, mutta pysyi kuitenkin nätisti. Lyhyt alkusuora hyppy rengas ja veto keinulle meni hyvin, mutta sitten kun piti vetää murin ja hypyn välistä hypylle, joka oli naurettavan pieni tila, Dante karkasi käsistä muurille = hyl. Jatkettiin rataa oikean hypyn kautta putkeen ja kepeille. Sitten lähetys puomin alla olevaan putkeen ja pieni hyppysarja ja puomille. Dante sukelsi suoraan mun peittämään putkeen ja kun käskin uudestaan puomille meni taas putkeen! Vein sitten nenästä puomille ja tehtiin hyvä kontakti, josta hyppysarjalle. Ensin Dante tiputti riman, sitten juoksi esteen ali! Tässä vaiheessa päätin, että rata loppui tähän ja poistuttiin radalta. Dante oli löytänyt selkeästi toisen vaihteen ja mulla oli vielä käsijarru päällä...

Välissä käytiin treenaamassa Emmin ja Saran kanssa viestiä, mutta kirjoitan siitä erikseen. Toinen rata oli Anne Saviojan huomattavasti helpompi agilityrata. Startattiin taas ihan loppupäässä ja treenailtiin hieman haltuunottoa lämppäriesteillä, joita on muuten Ojangossa paljon ;) Rata oli tosi simppeli ja meni hyvin kunnes loppupäässä kun vedin Dantea putkeen, se juoksi jostain kumman syystä väärään päähän putkea. Nähtävästi en ottanut taaskaan haltuun tarpeeksi. Suoritettiin loppuun rata, ja otin taas kunnon stopit A:lle ja puomille. Sain Elliltä kyydin Kiloon, josta otettiin juna Espoon Keskustaan ja tavattiin Mippe ja Texas siellä. Matkattiin sitten Mipen kyydissä rauniotreeneihin Oittaalle. Stella pääsi taas Emmin matkassa heille, sillä en halunnut ottaa sitä mukaan jos vaikka ammuttaisiin treeneissä.