Starttimme oli vasta kahden maissa, tavattiin seurakaveri Elli Kilossa puolilta päivin ja päästiin Ellin kyydissä KKK-hallille. Olin ilmoittanut molemmat koirat tarjolla olevalle yhdelle agilityradalle, jonka tuomaroi Ritva Herrala. Koiria oli maxi3:ssa vain 22 ja rata oli varsin hankala. Lämppäsin koirat ensin yhdessä ja otettiin hieman harjoitusesteitä. Stella oli ensin vuorossa ja sitten Dante.

Stellan kanssa rata alkoi hyvin, hyppypyöritys ja A:n alla olevaan putkeen. Stellalle tosi vaikea, suljettu keppikulma, jonka sain onistumaan reippaalla käsiavulla. Loppurata sujui ihan hyvin, vaikka vähän takkusi takaaleikkauksessa hypylle. Myös puomin alasmeno oli vauhdikas ja olin ihan varma, että saatiin vitonen siitä. Tulos oli 0 rv, aika -6.06 ja sija 2/22!! Tämä oli muuten Stellan eka sijoitus kolmosissa kolmen parhaan joukkoon! Olipa kiva, tähän voisi miltein lopettaa agiuramme, mutta en mä taida raaskia, Stellan kanssa on niin kiva kisata ja se niin rakastaa sitä!

Danten rata olikin sitten ihan kamala. Me oltiin ihan lopussa ja hyviä tuloksia ei ollut oikeastaan yhtään vielä. Alun hyppypyöritys sujui hyvin, mutta kun piti valssata ja viedä A:n alla olevaan putkeen, jäin vetämään Dantea liian kauan ja Dante kerkesi bongata toisen putken sivulta... Joten tulos hyl väärän radan takia. En osannut yhtään varoa, yleensä Dante tulee käteen ja kulkee siinä hyvin, mutta ei tänään. Vein oikeaan putkeen ja jatkettiin rataa. Kepit haki hyvin, ja hypyn takaaleikkaus onnistui hienosti, josta vienti putkeen ja puomille. Kontakti ok, muurin palikka tippui kun vedätin liikaa ja sitten pelkämäni kohta jossa piti mennä A:lle putkien ohi, sujui hyvin. Vauhti oli taas hyvä, mutta normaali kuuliaisuus oli hakusessa.

Huomenna olisi ollut agilitykisat Turussa, mutta kyyti perui eikä päästä sinne :( Tällä menolla se olisi kyllä varmaan ollutkin hukkareissu, onneksi on taas viikko aikaa miettiä miten tämä agility nyt menikään. Palkintojenjaon jälkeen päästiin taas Ellin kyydillä takaisin Kiloon josta matkattiin junalla kotiin Pasilaan. Palkinnoksi saatiin taas, hip hei, säkillinen pedigreetä, nyt meillä on sitä jo 23kg...