Suunnattiin koulun jälkeen seuramme epävirallisiin agilitykisoihin Danten kanssa. Olin itse ilmoittautunut töihin ja lisäksi kisaisin Danten ja Saran kanssa niin mölleissä kuin kilpailevissa. Sain mkavasti kanttiinipestin, joka kävi mainiosti, näin koko ajan koirat ja sain istuskella viileässä kopissa ottamassa rahaa vastaan ja tekemässä ruokaa. Emmi toi Saran ja lähti saman tien kiireellä, joten olin ihan omillani sen kanssa.

Mölliluokassa kisattiin molempien kanssa ulkopuolisina. Dante oli ensin, hyllytin heti alussa palkkaamalla lähdöstä, lisäksi palkkasin molemmilla kontakteilla, vaikka puomille piti mennä uudestaan kun tuli pois ennen lupaa... Saran kanssa en viitsinyt alkaa leikkiä nameilla, joten koitin vain ohjata parhaani mukaan ja pysyä vauhdikkaan bortsun perässä. Yksi ylimääräinen hyppy osui reitille, mutta muuten yhteistyö tuntui sujuvan hyvin!

Kisaavien rata oli melko haastava vanha kolmosten rata. Tein taas saman hyllytyksen Danten kanssa lähdössä, ja palkkasin kontakteilla, jota Dante malttoi tällä kertaa ottaa loppuun asti. Testasin muutenkin hieman rajoja Danten sietokyvyn kanssa, eikä meno siksi ollut kovin vakuuttavaa. Sitten vuorossa oli Sara. Vaikea alku meni hyvin, ja hyvin ajoitetuilla pelastuskutsuilla selvittiin rata oikeassa järjestyksessäkin! Sara ei osaa kamalan hyvin ennakoivaa ohjausta, joten ohjaa ja pelasta on tällä hetkellä paras taktiikka sen kanssa. Vauhti oli myös mieletön! Sara irtoaa todella makeasti ja oli kyllä vähän pöllähtänyt olo kun saavuttiin maaliin. Meidän lisäksi tuli vain 1 nolla, joten luokkavoitto :) Emmi sai sitten tuliaisiksi 3kg Eukanubaa.