Eli agilitykisojen jälkeen kiiruhdettiin vauhdilla rauniotreeneihin Oittaalle. Oltiin paikan päällä Mipen kanssa etuajassa, joten käytiin tekemässä pieni verryttelylenkki. Texas ja Dante osasi käyttäytyä tosi hyvin vapaana, eivät yhtään uhonneet vaikka Texas varsinkin oli varuillaan, Dante juoksi normaalina itsenään metsässä. Tutustuttiin vielä aivan ihanaan aussieneito Tamiin (Muddy Field's Early Sunrise).

Pääkouluttaja Gabi oli poissa, joten tehtiin sitten apukouluttajien ohjeita seuraten. Dante oli vasta toiseksi viimeisenä ja sille otettiin 2 maalimiestä; Mippe ja Pirjo. Haluttiin kokeilla ilmaisua, joten opastin maalimiehiä käyttäytymään oikein ja haukutettiin Dantea vielä ennen radalle menoa. Eka maalimies löytyi helposti tokasta talosta, ja Dante aloitti haukkumisen nopeasti. Toka maalimies oli kolmannessa talossa, sellaisessa maan tasalla olevassa piilossa. Dantella meni hetki tajuta, miten päästä sinne ja kun pääsi maalimiehen luo alkoi taas nopeasti haukkua! Tosi hyvät treenit, maalimiehet löytyi nopeasti ja Dante tajusi alkaa haukkua miltein heti.

Ensi treeneissä pitää sitten jutella vähän Gabin kanssa että miten on paras jatkaa tästä eteenpäin. Ilmoitin Danten muuten soveltuvuuskokeeseen, ollaan varasijoilla 5.6 ja 20.6 kokeisiin ja meillä on paikka 6.8 kokeeseen. Pitkä päivä ei tuntunut painavan Dantea, vaikka se nukkui sikeästi koko loppuillan tyynyllä kuorsaten :)