Viime viikolla ei ollutkaan rauniotreenejä kun meidän ryhmä järkkäsi rauniokokeet. Tavattiin Mippe & Texas tuntia aiemmin Oittaalla ja käytiin pieni alkulenkki jonka jälkeen mentiin parkkikselle ja treenailtiin tokoa. Otettiin Danten kanssa pikkasen seuraamista ja täyskäännöksiä. Sitten ammuin Mipelle ja Texasille ja Dantekin sai kuunnella kaksi laukaisua sidottuna tolppaan. Gabi ajoi ohi ja värväsin hänet ampumaan Dantelle. Otettiin seuraamista ja Gabi ampui eka kerran. Palkkasin miltein heti paukun jälkeen (johon Dante reagoi pikkaisen katsomalla, mutta jatkoi heti hommia). Tehtiin toinen samanlainen, eikä Dante enään reagoinut yhtään. Ammuin sitten Gabille & Scifille samanlailla, Dante oli nyt Gabin autossa.

Rauniotreeneissä meitä oli vain 5, ja teemana toisiaan lähellä olevat piilot, savut, paukutus ja ampuminen. Dante ei tuntunut pahemmin reagoivan ampumiseen, mutta paineistui selvästi savusta, jota on ollut meillä aika harvoin. Ei se lukkoon mennyt, mutta ei liikkunut yhtä ripeästi ja itsenäisesti, vaan vaati hieman enemmän tukea. Tällaisissa tilanteissa pitää vain muistaa itse liikkua reippaasti! Dantella oli 4 maalimiestä, kaikki keskikasalla. Eka oli sellaisen levyn alla, jonne Dante hauskasti tunki mukaan alle ja makoili siinä vieressä nameja odotellen. Ei viitsitty jatkaa ilmaisun treenaamista näin ennen koetta, mutta maalimiehien piti odottaa heti ennen palkkausta. Toka löytyi myös hyvin ja taas ei ollut mitään ongelmaa maalimiehen kanssa, kävi nätisti makuulle ja odotteli hyvin nameja. Kolmas löytyi myös hyvin ja samoin neljäs. Neljäs oli hauskasti maanmpäälisessä "kaivossa" jonne Dante hyppäsi ihan estoitta pieneen, ahtaaseen tilaan maalimiehen kanssa.

Olin todella tyytyväinen Danten toiminnasta maalimiehillä, ei yhtään hoppuilut, jaksoi syödä kaiken hyvin ja meni niin lähelle maalimiestä kuin pystyi. Jäi myös hyvin luo vaikkei saanut palkkaa heti. Liikkuminen oli tosiaan vähän tahmeeta, mutta toisaalta kokeessa sitä on helpompi ohjata kun Dante on hieman rauhallisempi. Itselle huomautuksena pitää muistaa alueiden reunat, jotka meinasi taas jäädä käymättä kunnolla! Lopputreenien Dante sai sitten kuunnella paukkuja radalta (myös 9mm:sen) ja treenien loputtuakäytiin tekemässä L-putki pari kertaa. Eiköhän se sove hyvin mene :)