Huh, onpa blogin päivittäminen taas jäänyt... No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan :)

Kirkkonummen iltakisat oli vetänyt yllättävän suuret kisaajamäärät. Tarjolla kolmosille yksi agirata ja yksi hyppäri, molemmat tuomaroi Ritva Herrala. Oltiin mukana vain Danten kanssa, paikalle päästiin seurakaveri Ellin kyydissä Kilosta. Ekassa luokassa oli 44 koiraa, ja Dante starttasi aika lopussa. Rata oli tosi kinkkinen ja päätin, että nyt tehdään vain varmaa rataa, ajasta viis, nyt pitäisi vain saada se vika nolla. Kahden hypyn alkusuora, josta vienti putkeen meni hyvin, siinä tuli sitten itelle kiire valssata ja koittaa keretä 3 hypyn suoran päähän kepeille ennen koiraa, jossa valssasin jotta saisin varman lähetyksen kepeille ilman takaaleikkausta. Tähän meni reippaasti aikaa, mutta tosi moni kokenutkin pari möhli siinä, niin en halunnut ottaa riskiä. Kepeiltä heitto putkeen ja muurin yli, hypyn takaakaartaminen ja pyöräytys seuraavan yli, josta puomille. Nopea, nätti kontakti ja lähetys putkeen. Sitten taas kovaa radan toiseen päähän jossa tiukka vienti väärän putken ohi oikeaan, josta A:lle. Taas hyvä kontakti ja viimeinen, kamala hyppypyöritys. Tässä tuli törkeitä kaaria kun en uskaltanut ottaa tiukkaan käteen ettei rimat tippuisi. Tulos se kauan odotettu 0 rv, aika -5,37 ja 2. sija!!! Nyt on sitten sm-nollat kasassa!

Toinen rata meinasi jäädä meiltä kokonaan, kun jäin suustani kiinni Milla Saaren (göötti-ihminen) kanssa. Yllättäen Milja (aussie Nimuksen omistaja) tuli ihmettelemään, että miksi on niin hiljaista? No kun rataantutustuminen oli alkanut!! Juostiin vauhdilla halliin ja kerkesin vain opetella esteiden järkän ennen kun aika loppui. Rata tuntui helpolta, mutta ansoja oli tosi paljon, pääasiassa putkiansoja. Ohjasin Dantea yksinkertaisimmalla tavalla, en ollut kerennyt katsoa mitään vaikeita kohtia tai miettiä turhia kikkailuja, joka taisi olla vain hyvä asia! Rata meni aivan loistavasti, olisin voinut vaatia ehkä hieman pienempiä kaaria, mutta muuten olin tosi tyytyväinen meidän rataan! Tällaisella hyppysuora, putki, hyppysuora-tyyppisellä radalla tuli taas karmeasti ilmi Danten surkea hyppytyyli. Se jää esteen ylle tosi pitkäksi aikaa ja hyppää tosi lyhyesti. Tulos kuitenkin hieno 0 rv, aika -3,14 ja sija 2/34. Nollia tuli muutenkin tosi vähän, ei tainnut olla kaikille niin helppo. Onneksi Dantella hallinta on tosi hyvässä jamassa taas, eikä ansat tuottanu ongelmia.

Nyt me suunnataan sitten katso Ylöjärvelle 17.06 agilityn yksilö SM-kisoihin. Seuraavia asioita pitää treenata: KONTAKTIT!!!! Nopeutta puomille ja keinulle, A on hyvä. Myös keppikulmat vaativat treeniä