Herättiin aamulla ja hypättiin junaan jolla matkattiin Tampereelle. Jatkoyhteydet eivät oikein onnistuneet, joten järjestäjät sitten lähettivät jonkun hakemaan meidät asemalta. Helsingissä ollut auringonpaiste vaihtui Tampereella sateeksi ja koska luokat olivat myöhässä, kerettiin kastua ihan mukavasti. Tarjolla oli kolmosille kolme rataa, ensin kaksi agilityrataa ja lopuksi hyppyrata. Ekan agiradan tuomaroi Johanna Nyberg ja kaksi vikaa rataa meille töysin uusi tuttavuus, Anders Virtanen. Kaikissa luokissa oli n. 35 osallistujaa, mutta ihan kovia nimiä vaikka oltiin miltein ainoita Pääkaupunkiseudulta.

Eka agirata oli mukava ohjattava, itse pystyi jäämään "sisäkaarteelle" ja ohjata koiraa parin ison ympyrän verran ennen loppusuoraa, kiva kun ei tarvinnut juosta. Rimat olivat armeliaasti 60cm ja radalla kaikki kontaktit, A tehtiin kahteen otteeseen. Rata meni ihan hyvin, keinu oli vaihteeksi aika hidas, ja yhdelle putkelle kun lähetin niin pääsin sen verran eteen ja tein suunnittelemattoman valssin, joka meni hieman yli ja meinasin vetää Danten puomin ohi. Puomilla tuli sitten vähän kiire ja vedätin Dantea aivan liikaa, hyppäsi nippa nappa alasmenokontaktin yli. Siitä lähetys putkeen ja loppusuora, jossa sarjaeste ja takana vielä yksi hyppy. Päästiin maaliin onnellisesti tuloksella 5rv, aika -11,99 ja sija 16/35. Kyllä Dante ne kontaktit osaa, kunhan itse malttaisin vaatia loppuun asti. Oma hermo ei vain kestä...

Toka rata oli sitten Anders Virtasen agirata, joka alkoi haastavalla hyppysarjalla, joka oli hieman U:n muotoinen. Päädyin takaaleikkaamaan ja sitten valssaamaan, josta vedettiin puomin ohi putkeen, puomille jossa katsoin kontaktin tarkkaan vaikka taas vähän vedin liian aikaisin, en vaatinut pysähdystä. Työntö hypylle ja sitten avo-kepit. Siitä suora putki, hyppy ja taas putkeen, jonka jälkeen vedin aika reippaasti sivusuuntaan että sain suoristettua muurille, paloi turhaan aikaa. A meni hyvin, josta suora pituudelle ja lopun hyppyvenklaus, johon kuului hankala välistäveto (tultiin suoralta, ohjaaja jäi jälkeen) ja maaliin. Tulos sitten 0rv, aika -8,63 ja sija 6/35. Rata oli ihan kiva, tykkään kun on vähän enemmän tekniikkaa eikä niin suoraa posottamista, vaikka tietty sitäkin pitää olla!

Nyt alkoi paine hieman kerääntyä kun olisi mahis tuplanollaan Anders Virtasen seuraavalla hyppyradalla. Rata oli varsin mutkikas hyppyradaksi, tuntui profiililtaan enemmän agiradalta. Rata alkoi kahden hypyn "suoralla", josta lähetin putkeen ja juoksi valssaamaan seuraavan esteen taakse. Siitä kovalla kiireellä muurin yli ja taas valssia ja putken toiseen päähän. Pituudelle ja takaakierto esteelle, jonka eteen taas valssi. Yksi hyppy ja 180 asteen käännös kepeille, kaaresta tuli turhan laaja, mutta haki kepit hyvin ja kipitin niiden päähän valssaamaan. Taas kierto hypylle ja sitten pingottiin kilpaa putkeen ja kahden hypyn ja renkaan suoraa. Renkaalta sitten tiukka käännös pois putken suuaukolta hypylle jossa valssi, tässä jäin jälkeen enkä kerennyt enään vikaa valssia, vaan inmrolla takaaleikkauksin maaliin. Lopun kaaret venyi tosi suuriksi, mutta päätiin maaliin tuloksella 0rv, aika -6,72 ja sija 4/33! Näin ollen saatiin myös tuplanollat!

Kasassa on nyt 6 nollaa, mutta 3 on hyppäriltä, eli meillä on 5 sm-nollaa ja 3 mm-karsintanollaa! Ei paha, ei paha. Kun saatiin kisakirjat ja oltiin käyty loppuverkkaamassa ihanaisen Pippa-aussieneidin kanssa, niin suunnattiin takaisin kotiin. Sain Jarilta kyydin keskustaan josta hypättiin sitten junaan, joka seisoi laiturilla n. 30min liian pitkään ja juna kerkesi täyttyä niin täyteen että porukka istui jo lattialla! Päästiin vihdoin kotiin ja huomenna pidetään sitten kunnon lepopäivä!