Tottisteltiin taas vaihteeksi talin kentällä. Tavattiin ensin Nelly ja auspai Misty Mäkkylän juna-asemalla josta käveltiin kentälle. Köytin Stellan taas hyvin kiinni, raukka oli hermostunut jo paikasta... Aloitin Danten kanssa ottamalla yhden eteenmenon, joka meni todella hyvin, ja tehtiin kaikki kolme noutoa kerran. Tasamaanoudon otin kokonaisena, molemmat este-noudot palkkasin tuonnista enkä ottanut luovutusta.

Sitten aseistin Nellyn joka meni n. 50m päähän ampumaan. Dante on selvästi tajunnut, että kunjoku menee epämääräisesti seisomaan jonnekin, niin se joku ampuu. Vilkuili koko ajan Nellya ja ei oikein keskittynyt seuraamiseen. Kun sain sen huomion kunnolla annoin ampumissignaalin. Dante reagoi taas kääntämällä päätä mutta ei muuten. Tokalla paukulla pieni vilkaisu. Sitten jätin maahan ja otettiin vielä yksi paukku, ei ongelmia. Sidoin Danten kiinni aitaan ja ammuin itse vielä Mistylle ja kävin palkkaamassa Danten.

Dante oli pikkaisen paineistunut, siis todella vähän, ja heittelin vähän palloa ja haukutin sitä kunnes se tuntui normaalilta. Nyt ei paukutella vähään aikaan, annetaan sulatella asiaa vähän. Vielä viikonloppu paahdetaan mutta sitten alkaa koulu ja pidän vähän treenitaukoa. Illalla kuitenkin vielä tokotreenit.