Helle kiusasi meitä vielä illalla rauniotreeneissä, joiden teemana oli häiriöt. Paikalla 9 koiraa, ja Dante meni radalle taas tokavikana. Melkein kaikille koirille ennen meitä ammuttiin joko 6mm tai 9mm ja radalla oli jatkuvasti muuta pauketta ja meteliä, joten Dante sai kuunnella kaikennäköistä. Se oli selvästi hieman paineistunut kun hain sen, mutta palautui aika kivasti lämppärilenkin ja esihaukkumisen aikana. Haukkuminen muutenkin nostattaa Dantea selvästi. Dantelle ammuttiin kerran lähdössä, reagoi siihen kääntämällä päätään, muttei paineistunut ja lähti ihan normaalisti hommiin.

Meillä oli 2 maalimiestä, ja alueena yläkasa. Paikalla pörräsi myös kasa "raivaustyöntekijöitä" jotka paukuttelivat ja seisoskelivat maalimiesten lähettyvillä. Ideana siis opettaa koiraa etsimään väärien ihmisten hajujen joukosta se kadonnut. Eka löytyi yläkasa loppuosasta, Dante oli hieman hämmentynyt kun maalimies pisti kätensä kauas itsestään pitäen Danten loitolla. Se makasi ja rauhoittui maalimiehen luona ja aloitti hetken päästä heti hyvän haukun, ja haukkui n. 5-7 kertaa ja sai palkan. Toka mm olikin vaikeampi, sitä sai tarkentaa putkilosta, jonne Dante tunki väärästä päästä ja ryömi suurinpiirtein maalimiehen yli. Taas kesti hieman ennenkuin alkoi haukkua, mutta oli hyvä haukku ja Dante rauhallinen. Se palkattiin joka kerta vasta ulkona piilosta.

Illalla kotona treenattiin vielä tunnaria ja kaukkareita. Otettiin tunnaria monta kertaa (aina eri oma) ja yksi lämppärikiekka nurmella. Dante toi joka kerta oman, pudotti sen kerran vahingossa muun kasan päälle mutta silti osasi napata oikean. Ongelma on yhä se, että se haistelun sijaan maistelee vääriä, vaikka nyt se tuntui selvästi vähentyneen. Tehtiin n. 10-12 tunnaritoistoa. Sitten otettiin vielä kaukkareita, taas käyden kaikkia siirroksia rauhassa läpi, nyt odotin n. 10 sek jokaisen siirron jälkeen ennen kehua ja namia, eli palkkasin asennosta enkä niinkään vaihdoista. Tämä siksi, että saisin Danten rauhoittumaan enemmän, se kävi vieläkin niin kuumana...