Jotenkin on tämä blogin päivitys jäänyt nyt kaikessa kiireessä. Tässä pikakertaus viikon treeneistä.

Maanantaina treenattiin tokoa isolla kentällä. Otin seuraamistreeniä, pitkiä suoria (reippaasti yli 60m), käännöksiä jne. Loppuun otettiin sitten eteenmeno niin, että en vienyt mitään vaan käskin ja heitin pallon Danten eteen kun lähti kovaa. tehtiin pari tällaista treeniä ja sitten vein huomaamatta lelun ja otin lähetyksen sille. Nyt pitäisi vaan alkaa treenaamaan niitä maahanmenoja siellä lopussa...

Tiistaina oli agilitytreenit, meitä oli taas paikalla koko ryhmä ja kerettiin vain yksi treeni/ryhmä. Kouluttajana oli Anna-Leena ja treenattiin viime agirodun kv-kisan agirataa. Siinä olikin haastetta, kiemurainen ja ansatäyteinen rata. Varsinkin putkeen lähetys ja siitä 90asteen käännös puomille niin että jäin itse kauas ja komensin Dantea. Rata meni ihan kivasti, mutta taas tuli huomattua että keppien itsenäinen suorittaminen vaatii treeniä.

Torstaina sitten rauniotreenit. Käytiin isän kautta ja hän heitti meidät radalle jotta Brie pääsisi tutkimaan hieman rataa ja ulkomaailmaa. Reipas pentu uskalsikin hyvin juosta radalla perässä. Dante oli heti eka, sillä teemana ilmaisutreenit. Ensin Gabi haukutti, sitten meni näkönä pressun alle piiloon. Dante koitti eka kaivaa Gabin esille, mutta tajusi sitten alkaa haukkua. Gabi teki toiston ja nyt meni vielä vähemmän aikaa rauhoittumiseen ja haukun aloitukseen. Sitten siirryttiin pitkälle kasalle, joka oli alueemme. Eka mm oli heti edessä, Dantella meni taas heti alkaa ilmaista ja ääni oli aika räkytystä. Toka löytyi myös hyvin, nyt ilmaisu pikkaisen parempi. Vika maalimies vielä ja nyt saatiin heti hyvä ja möreä haukku! Dante selvästi oaransi loppua kohden ja helpot piilot jotka oli lähellä toisiaan toivat itseluottamusta ilmaisuun. Lisää näitä!!