Oltiin sitten vaihteeksi viettämässä lauantaita agilitykisojen merkeissä. Kisat olivat syksyn ekat hallikisat (meidän osalta ainakin) Purinalla ja järkkärinä toimi I-HAH. Tuomarina skaboissa toimi Johanna Nyberg ja maksikolmosissa oli vain 14 koiraa kisaamassa! Vaihteeksi me kolmoset saimme kerätä luumme kasaan ja raahautua aamutuimaan kisaamaan. Kuluneen viikon aikana ollaan oltu aika laiskoja treenaamisen suhteen ja Dante oli ihan täynnä energiaa kisapaikalla, joka oli tietenkin mukava kun flunssainen ohjaaja saisi juosta vielä enemmän jotta pysyisi perässä.

Nyberg oli kehittänyt varsin haastavan radan. Me startattiin puolivälissä ja Dante kävi varsi kuumana kun istutin sen lähtöön. Rata alkoi kolmen esteen ympyräpyörityksellä, josta kepeille helpossa kulmassa. Keinulle, joka oli ihan hyvä, ja veto väärän putkenpään ohi oikeaan. Sitten pituudelle, suoraan hypylle ja yritys saada koira valitsemaa todella lähellä olevan putkenpään sijaan se toinen. Oma yritys oli tehdä vekki ennen estettä, mutta vaikka onnistui ja Dante oli menossa ihan oikeaan suuntaan, ei se käteentulo vauhdissa onnistunut, joten väärään päähän karkasi. Suoritettiin rataa A:lle saakka, jossa ei jäänyt kontaktille, joten kielsin ja otin uudestaan, teki hyvin ja juostiin maaliin.

Kun vihdoin saatiin kisakirjat matkattiin Vihdintietä Vantaalle jonne Dante menisi hoitoon maanantaihin saakka kun viettäisin itse koko seuraavan päivän Emmin ja Saran kanssa viestikokeessa. Dante sai siis hoitopaikan eräältä luokkalaiseltani, joka lähetti semmoista uutista että tätä koiraa en kyllä saa enään takaisin. Kyllä se vierailla osaa käyttäytyä... Seuraavat agilitykisat ovatkin jo ensi viikonlopun piirimestaruudet, jos sieltä saisi sitten jonkun tuloksenkin!