Herättiin aamulla aikaisin ja kävin hakemassa Brien koululta, jonne Unski sen toi. Mentiin hetkeksi kotiin ja Stella sai tehdä tuttavuutta Brien kanssa. Koska ulkona oli niin kurja keli, lähdettiin vain Danten kanssa tokokisoihin. Vettä satoi kaatamalla, kehät olivat myöhässä ja seistiin kaatosateessa n. 1,5 tuntia ennen kehää... Tähän aikaan kehä oli jo pitkälti veden peitossa ja kaatosade tuli yhä niskaan. Kyllä Danten ilme oli aika kuvottunut kun käskin sen paikallaolossa maahan. Tuomarina oli tiukka Carina Ranne, joka pudotteli pisteitä reippaalla kädellä minimaalisista virheistä. Kun vihdoin pääsimme yksilösuoritukseen, kentästä ei meinannut löytyä kuivaa plänttiä, iso lätäkkö koko kehä! Meidän pisteet meni jotakuinkin näin:
  • Paikallamakuu: 7,5p - kuulemma levoton, mutta katsojat olivat hieman eri mieltä
  • Seuraaminen: 8,5p - Parissa sivuaskeleessa pieni piippaus, muuten erinomaista
  • Istuminen: 9p - mukamas hidas, luultavasti tuomarilla vain periaate, ettei kymppejä voi antaa
  • Ruutu: 0p - Meni hyvin ruutuun, ei halunnut mennä maahan ruudussa jonne oli kerääntynyt suuri lätäkkö. Tokalla meni hitaasti maahan, kun kävelin kolmiota nousi istumaan.
  • Luoksetulo: 0p - Hiiiiitaasti maahan, nousi istumaan heti kun jätin. Ei seisonut, maahanmeno hidas.
  • Metallinouto: 8,5p - Ihan ok, luovutus pikkaisen vino
  • Estenouto: 8p - Sama kuin metallissa
  • Tunnari: 0p - Varasti kun liikkeenohjaaja sanoi käsky. Teki täydellisen tunnarin, perkele!
  • Kaukot: 0p - Nousi maasta istumaan heti kun käänsin selkäni, seisomisessa päätti, että nyt riitti ja juoksi luokseni
  • Yleisarvosana: 6,5p - Olisin voinut kehua koiraa enemmän, ylivireä koira ja hermostunut ohjaaja (tuomarin kommentti siis, oikeasti vittuuntunut ohjaaja, ylikuuma koira, tästä syystä en kamalasti kehunut, nousee liikaa)
  • Yhteensä: 119p - ei tulosta.
Oli ehdottomasti meidän huonoimmat kokeet, mutta samapa tuo. Dante ei halunnut tehdä varsinkin liikkeitä jossa piti maata - joka oli musta ihan ymmärrettävää. Tuomari antoi nollia ihan kummista asioista, esim. ruudun ei varmasti olisi pitänyt olla nolla. No, samapa tuo. Ei kyllä mennä enään koskaan Carina Ranteen kisoihin, ja sadesäällä jätetään kisat väliin, ohjaaja eikä koira toimi sellaisella kelillä.

Iltapäivällä sade sitten loppui ja matkattiin kaikkien koirien kanssa Tikkurilaan, jossa tavattiin Maija, Milla & göötit Viivi ja Vilma. Vilma on 5,5kk vanha neitokainen, jonka kanssa Brie sitten pääsi leikkimään. Alkujännityksen mentyä Brie leikki innoissaan itseään kolme kertaa suuremman kaverin kanssa ja kampitti ja juoksi Vilman kiinni useaan otteeseen. Brie jaksoi leikkiä hyvin tunnin ajan mitä jaksoimme katsella niitä ja jutella koirajuttuja. Brie on kyllä kasvamassa kovaa vauhtia todella lupaavaksi koiraksi, aivan mieletön pentu! Tuntui hirveältä viedä se takaisin isälleni illalla...