Jätettiin rauniotreenit väliin ja suunnattiin Luukkiin EPK:n viestitreeneihin. Liityin samalla seuraan ja tarkoitus olisi käydä näissä yhteisissä viestitreeneissä aina välillä. Treenien aika ja paikka vaihtelee, joten ei mene vakituisesti minkään toisen jutun päälle. Mutta näin ennen koetta täytyisi saada mahdollisimman paljon häitiötreeniä. Koska kokeessa tarvitsemme molemmille koirille ylimääräisen ohjaajan (Dantelle isäni), menimme treenaamaan isäni ja Emmin kanssa. Mukaan tuli myös Suvi-Anette ja Brie. Saavuimme paikalle vähän myöhässä, mutta kerkesimme kuitenkin hyvin treenaamaan. Treeneissä oli yhteensä seitsemän koiraa, matka oli n. 700-800 metriä ja tarkoitus oli juoksuttaa kolme matkaa.

Sara juoksi hyvin, mutta miltein kaikki muut koirat joko kääntyivät takaisin tai eivät edes lähteneet ekalla matkalla. Dante juoksi viimeisenä eikä se taaskaan yhtään tajunnut mitä tehdään. Ei siis edes lähtenyt. Lähetin Saran takaisin ja B-porukka tuli lähemmäs A-pistettä. Emmi lähetti saran niin että Dante näki ja sitten isäni lähetti Danten seuraavaksi. Nyt Dante ei epäröinyt vaan lähti hyvin ja tuli kovaa luokse. Kun muut olivat koittaneet lähettää koiriaan (tuloksetta) lähetin Danten vielä takaisin ja se lähetettiin miltein heti takaisin A-pisteelle. Saatiin siis se 3 matkaa. Vaikka eka lähetys epäonnistui, uskon että Dante tajusi että mitä tehdään ja seuraavalla kerralla menee hyvin. Sunnuntaina ja tiistaina olisi vielä häiriötreenit ennen 23.9 koetta...

Ennen kotiinlähtöä paukuttelin vielä parkkiksella pari kertaa. Jätin Danten Emmille ja menin starttipistoolin ja maksalaatikon kanssa kauemman ja ammuin. Kävin sitten ruokkimassa Dantea ja toistin taas. Sitten ruokin Dantea samalla kun Emmi kävi ampumassa kerran. Tämä vika paukku tuntui olevan liikaa Dantelle ja vaikka se söi hyvin niin häntä oli koipien välissä ja Dante vaikutti paineistuneelta. Nyt vain lisää treeniä samalla lailla, mutta ehkä yksi tai kaksi paukkua riittää. Patruunat alkaa muutenkin loppua!