Olipa meillä taas tapahtumantäyteinen päivä! Aamulla lähdin töihin ja Dante tuli mukaan viihdyttämään työnantajaani ;) Kun mä siivosin, niin Dante söi pikkuleipiä ja lihapullia. Vietettiin siellä pari tuntia ja mentiin kotiin kahden maissa katsomaan mitä tuhoa Brie oli saanut aikaan. Yllätyksekseni se ei ollut tehnyt mitään pahaa, eikä yhtään vahinkoa ollut päässyt sisälle!

Lähdettiin sitten bussilla Puolarmetsään treenaamaan agilitya. Vaikka kaikki kolme olivat mukana, tarkoitus oli treenata vain Brien kanssa. Kaikki esteet olivat yhä konteissa, ja olin ihan pulassa kun piti alkaa yksin purkamaan niitä. Onneksi Emmi soitti juuri sopivasti että voitaisiin treenata viestiä samalla suunnalla, ja lupasi samalla tulla auttamaan mua Brien kanssa.

Saatiin yhdessä purattua pussi, putki, keinu ja pari hyppyä ja treenasin niitä. Ensin putkea ihan samalla tavalla kuin viimeksi, mä lähetin ja putken päässä oli palkka. Sitten tehtiin sama juttu hyppyjen kanssa, rimat tietenkin maassa. Lopuksi vielä pari kertaa pussi ja uudeksi jutuksi otin keinun. Nostin vain keinun alastulokontaktille, Emmi syötteli namia ja mä keinutin keinua ylösalas että Brie tottuisi keinumisliikkeeseen.

Sitten suunnattiin läheiseen metsään tekemään nopeat viestitreenit ennen pimeää. Otettiin 5 pätkää, kaksi jälkeä ja matkan pituus n. 300-350m. Dante juoksi ensin jotta sen ei tarvisi katsella kun Sara lähetetään. Dante juoksi hyvin ja siirtyminen odotuksesta lähetyspisteeseen oli yllättävän hyvä. Otettiin lyhyet odotukset ja esi-ja reppupalkka. Saatiin tosi hyvät motivaatiotreenit!

Oltiin illalla kotona vasta klo 20.00 aikaan! Brie oli vielä täynnä energiaa, joten menin yläkerran naapureita tervehtimään, heillä on samanikäinen urospentu. Penskat painivat hulluina tunnin verran kunnes erotettiin ne ja mentiin kotiin syömään iltapalaa. Tämä yö menikin huomattavasti paremmin kuin viime yö, Brie oli tehokkaasti väsytetty ;)

Pari nopeaa omaa huomiota Briestä: se tuntuu juovan todella paljon. Soitin isälleni ja kysyin että juokso se normaalisti paljon, ja hän sanoi että juo. Samoin Brie tuntuu olevan hieman keno oikealle, se huomaa takajaloista kun se laukkaa, juoksee jalat vähän vinossa. Muuten on varsin energinen ja rohkea. Leimautui muhun tosi nopeasti, seuraa sisällä kaikkialle eikä suostu olemaan eri huoneessa. Nukkui muuten koko yön sängyssä! Meillä ne koirat oppii pahoille tavoille.

Pari kuvaa, Brien kuva eiliseltä ja muut vanhempia, syyskuulta:

992536.jpg

992538.jpg

992539.jpg