Aamulla lähdin ilman koiria Puolarmetsään AST:n uuden kentän rakennustalkoisiin. Viime lauantaina olin pystyttämässä aitatolppia ja aitaa ja tänään jatkettiin samaa hommaa. Saimme koko kentän (josta tulee siis kaksi kisamittaa täyttävää kenttää) ympärille aitatolpat ja n. puolet alueesta aidattua. Yhden maissa Äiti tuli koirien kanssa autolla hakemaan mut ja ajettiin sieltä Kirkkonummelle agilitykisoihin. Kentän oli tarkoitus valmistua tänään, toivottavasti niin kävi jotta voidaan alkaa treenata siellä!

Kirkkonummen kisoissa oli tarjolla yksi agilityrata kaikille luokille, tuomarina Ritva Herrala. Maksikolmosia oli paikalla 37. Rata vaikutti suht. hankalalta ja ihanneaika aika tiukka, vaikka tuskin tuottaisi meille suurempia ongelmia. Rata alkoi hypyllä ja renkaalla, joilta puomille. Dante pomppasi mielestäni alasmenon yli ja olin ihan varma, että saatiin vitonen. Jatkoin kuitenkin, mutta vähän puoliteholla ja pysäytin pariksi sekunniksi A:lle. A:n jälkeen putkeen ja sitten kovalla kiireellä kaksi hyppyä ja niiden taakse valssi. Mulla tuli niin hoppu että Dante jäi selän taakse ja kun valssi meni vähän liian sivulle, Dante juoksi yhden esteen ohi! Ihmettelin hetken tapahtunutta, mutta kävin viemässä kuitenkin uudestaan jotein ei tullut hylkyä. Vedettiin rata loppuun vähän puoliteholla, ja tulos olikin lopulta vain 5rv (puomilta ei tullut virhettä), aika -0.00 ja sija 8/37. Nollia tuli vain kaksi, ja puhtaalla radalla oltaisiin varmasti olut toisia. Meillä meni monta sekuntia A:lla ja ohituksen korjaus vei monta sekuntia, että ei me nyt sentään noin hitaita oltu ;)

Radan jälkeen käytiin vielä ottamassa puomia pari kertaa, kyllä Dante sen tekisi jos itse malttaisin vain vaatia... Mutta kun mulla on aina niin hemmetin kiire. Jos halutaan koskaan se toinen ja kolmas nollavoitto niin ei meillä yksinkertaisesti ole aikaa jäädä hinkkaamaan kontakteja. Tehtiin Danten ja Stellan kanssa vielä lopuksi loppuverkkalenkki ja jäätiin katsomaan palkintojenjako.