Koska Dante on yhä kipeä, päätin kuitenkin ottaa rahalle vastinetta ja lähteä treenaamaan Purinalle Brien kanssa. Brie sai muuten 4kk vahvistusrokotuksensa, ensi kuussa on kuulemma vielä yksi... Hassua, en muista että Dante olisi saanut kuin 3kk, 4kk ja 1v rokotukset. Isä toi Brien Purinalle kahdeksaksi ja treenattiin vain n. tunti koska meitä oli paikalla niin vähän. Brien kanssa otettiin heti ekaksi pari pikku harjoitusta.

Aloitettiin U:n muotoisella putkella. Vaati vähän muistelua, mutta kun kouluttaja Kati piti ja mä kutsuin pää putkessa Brietä, niin kivastihan se läpi tuli. Lisäksi otettiin ekaa kertaa puomi. Ihan vain namilla vetäen, kolme kertaa läpi ja kolmannella kertaa ei jännittänyt paljoa ollenkaan. Oli niin rohkea, että juoksi vapaaksi päästyään itse koko puomin läpi kun yritin saada kiinni ettei tippuisi!! Sitten tehtiin vielä vähän keinun kanssa, nostin Brien keinun alastulolle ja kun Kati syötti namia, niin mä nostin keinua ylös alas. Vähän Brietä ihmetytti joku, ei keinu, mutta jotain säikkyi. Tehtiin vielä pari esteen läpi juoksua namilautaselle.

Tehtiin vielä toinen kierros Brien kanssa. Nyt treenattiin vain puomin alasmenokontaktia. Tein niin, että Kati piti Brietä paikoillaan puomin alastulossa ja mä lisäilin namia namilautaselle. Odotin niin kauan, että sain katsekontaktin ja istui kiltisti siinä, ja joka kerta sai namia. Yhdellä kertaa istui 1-2min ja sitten vapautin. Tehtiin toinen samanlainen ja hyvin meni. Sitten otettiin suoraa putkea. Jätin namin lautaselle toiseen päähän ja lähetin suoraan ja täyspitkään putkeen. Hyvin suoritti, vaikka lähetys parhaimmillaan 3m putken suusta. Kun tää sujui, käännettiin pikkaisen putken loppupäätä mutkalle ja tehtiin samalla tavalla. Tähän oli sitten hyvä lopettaa kun penskalla oli vielä intoa hommaan.

Ensi kerralla pitää muistaa: paremmat namit, esim. lihapullia. Voisi alkaa treenata pari hyppyä putkeen, esteen kiertämistä, pimeää putkikulmaa jne. Keinun kanssa alkaa treenata pöydän kanssa. Lisäksi pitäisi harjoitella ihan leikkimistä kentällä. Brie tuntuu olevan ekan namin saatuaan sitä mieltä, että ei se lelu vaan se nami! Mutta ennen nameja leikkii ihan hyvin. Pitää koittaa päästä treenaamaan Puolarmetsään vielä ainakin pari kertaa ennenkuin talvi tulee. Tavoitteellisempi treeni alkaa sitten ensi keväänä.