Otettiin Emmin kanssa kokeesta palauttavat viestitreenit Dantelle ja Saralle. Koska aikataulut on meillä molemmilla aika tiukat, piti tehdä hieman erikoisjärjestelyjä jotta saataisiin treenit vedettyä. Joten ennen koulun alkua Emmi toi Saran meille ja kävin hakemassa koirat hypärillä ennen liikkatuntia. Meidän olisi pitänyt suunnistaa keskuspuistossa, mutta treenattiinkin viestiä.

Otettiin 5 pätkää, Sara juoksi ensin. Dante juoksi tosi kovaa loistavalla motivaatiolla. Koska aika oli aika lailla kortilla, otettiin todella lyhyet odotúkset ja matka oli n. 100-200m. Dante piippaili aika lailla, varsinkin kun lähetin Saraa. Mutta en voinut oikein puuttua kun ei ollut mitään vesipulloa tms. mukana eikä se kieltoja kuunnellut. Juoksi kuitenkin hyvin ja kauhealla vimmalla :)

Treenisuunnitelma Danten osalta on nyt aika lailla tämä: En ota paukkuja enään juoksemisen yhteydessä, luulen että paukuttelu viestitreenien jälkeen ei ole tehnyt Dantelle hyvää. Nyt olisi tarkoitus alkaa juoksuttamaan myös pääsääntöisesti sitä viittä pätkää. Lisäksi pitää alkaa oikeasti tekemään pitkiä odotuksia, koska se tuntuu olleen kokeissa meidän suurin ongelma. Treenataan nyt vielä ainakin tämä ja osa ensi kuuta, mutta jäädään talvitauolla heti kun lumet tulee.