Oltiin pitkästä aikaa treenaamassa omalla raunioradallamme Oittaalle. Syksy on tosiaan tullut kun pimeä tuli jo klo 19.00 ja läpi treenien sataa tihutti välillä enemmän ja välillä vähemmän - yäk! Pikku Dante-prinssiä ei sade kuitenkaan tuntunut haittaavan täällä, vaikka muualla kyllä haittaa paljonkin. Dante oli ihan täpinöissä, kävi oikeastaan harvinaisen kuumana. Mentiin radalle vasta tokavikoina, eli oli jo ihan pimeää ja märkää. Dantelle halusin taas kunnon ilmaisutreenit, helpot piilot ja paljon maalimiehiä.

Gabi suorittu kunnon äänenavauksen, jossa Dante haukkui heti kunnolla ja pitkään. Treenit oltiin suunniteltu pistomaisiksi, kuljin vain ylä-ja keskikasan polkua ja lähetin aina kasalle. Eka löytyi heti yläkasan alusta roskiksesta. Dante haukkui aivan loistavasti ja osaava maalimies palkkasi hyvin. Dante kävi tosi kovilla kierroksilla tämän jälkeen, joka selittää mielestäni toisella maalimiehellä sattuneen virheen, Dante nimittäin löysi maalimiehen, mutta lähti samantien pois, piti kutsua takaisin (siis mun). Ilmaisi ok, huonommin kuin ekan. Kolmas oli huonoin, alusta oli märkä ja epävakaa eikä haukkua meinannut tulla. Maalimies palkkasi ekasta pihahduksesta. Neljäs myös aika huono, tarkensi jonkin aikaa, meni kivasti maahan maalimiehen luona, tuli pari kunnon haukkua. Vika oli sama mm kuin eka, ilmaisi tosi pitkään ja maalimies osasi vaatia ja odottaa.

Paljon tuli loppupalaverissä hyviä havaintoja ja ideoita. Tokan maalimiehen jättö johtui todennäköisesti siitä, että kävi niin kierroksilla ettei malttanut pysähtyä, piti käydä eka nollaamassa vähän. Kolmannen piilon huono ilmaisu oli varmaan alusta, Dantella on ollut ennenkin ongelmia ilmaista hankalissa asennoissa/ piiloissa. Päivi ehdotti vain piiloja, jossa helppo ilmaista. Myös hiljainen kehuminen ja kannustaminen auttaa Dantea ilmaisussa, koska se on viel vähän epävarma mitä kuuluu tehdä ja miten haukkua. Päivi myös ehdotti, että käytettäisiin vain kahta maalimiestä/treeni, ja he menisi sitten paljon piiloon, tää voisi auttaa Dantea yhdistämään sen haukun. Myös asennon korjaus ennen lähetystä (siis uudelleen sivulletulon pyytäminen) kiihdyttää Dantea ihan turhaan, mielummin teen pienen voltin jotta saan sen istumaan oikeaan suuntaan. Näiden kanssa jatketaan sitten taas ensi viikolla.