Viime viikolla oli syksyiset tunnelmat, ja tänään oli talviset. Lämpötila oli lähellä nollaa ja pimeä tuli jo kolmannen koiran kohdalla. Dante meni aika loppupäässä ja sillon oli jo ihan säkkipimeää (onneksi meillä on raunioilla uusi valaistus!). Suunnittelin treenit viime viikkoisten treenien palautteen pohjalta. Pyysin Gabin ja Päivin Dantelle maalimiehiksi, sillä heille Dante on haukkunut parhaiten. Molemmat olivat piilossa kahdesti, joten etsittiin neljä maalimiestä. Katja otti Dantelle äänenavauksen, meni jonkin aikaa ennenkuin haukku vaihtui kanarialinnun viserryksestä koiran haukuksi, mutta kyllä Dante lopulta haukkui ihan hyvin.

Eka maalimies oli ykköstalon ulkoseinän vieressä nojailemassa (Gabi). Dante juoksi kerran vauhdilla ohi, mutta palasi sitten ja ilmaisi. Ilmaisu ei ollut paras, mutta ihan ok. Toka maalimies (Päivi) oli kakkostalossa, sisälokeroissa. Dante löysi hyvin ja ilmaisi todella hyvin, oikein kuuluvasti ja pitkään. Kolmas maalimies (Gabi) oli kolmannen talon sisällä, Dante löysi helposti mutta meni hetki ennenkuin ilmaisi. Ilmaisi kuitenkin sitten hyvin. Viimeinen maalimies (Päivi) oli pitkän kasan alussa, kuusen alla. Dante juoksi kerran ohi, mutta sai hajun toisesta suunnasta ja löysi. Ilmaisu oli nyt aika huono, ihme viserystä. Päivi kuitenkin osasi olla kärsivällinen ja Dante lopulta ilmaisi kunnolla.

Kaikki piilot olivat siis avoimia, ei umppareita. Lisäksi kaikissa piiloissa oli mun toivoma hyvä ja tasainen pohja eivätkä olleet liian ahtaita. Dante kävi viime viikon tavalla tosi kuumana, en tiedä miksi se on käynyt näin ylikierroksilla kaksi viime viikkoa... Eka ja vika ilmaisu olivat vähän heikommat, mutta ilmaisi kaiken kaikkiaan kuitenkin hyvin. Jatketaan siis yhä ilmaisutreenejä.