Aloitettiin päivän ohjelma viestitreenillä puolenpäivän aikaan. Otin koko lauman mukaan ja tavattiin Emmi ja Sara Manskulla, josta mentiin bussilla yhdessä metsään. Oltiin katsottu kartasta alue Vihdintien varrelta, eri paikka kuin ennen. Jäätiin Odilammella ja suunnistettiin siitä metsään päin, kunnes löydettiin mukavan oloinen paikka josta aloitettiin matka.

Emmi lähti taas Danten ja Saran kanssa B-pisteelle ja mä jäin pitämään leiriä Stellan ja Brien kanssa A-pisteelle. Eka odotus n. 20min, muut n. 10-15min. Koko matkan pituus n. 770m, eka jälki 200m ja toinen 300m. Kaikki pätkät meni Dantelta hyvin, ei oikonut vinoa rataa vaan jäljesti hyvin. Oli myös kiltisti odotuksissa ja lähdössäkin sain hiljaiseksi. Hyvät treenit siis.

Kotona oltiin neljän maissa, koirat sai lepäillä puolisen tuntia ja sitten lähdettiin rauniotreeneihin Oittaalle. Stella jäi tällä kertaa kotiin ja mukaan tuli vain Dante ja Brie. Mentiin junalla Kauniaisiin, jossa tavattiin Mippe jonka kyydissä päästiin loppumatka. Brie oli yllättävän pidättyväinen ihmisiä kohtaan treeneissä, joten reakointitreenin sijaan otettiin ihan namirinkiä ja oli mukana tallaamassa aluetta.

Dantelle otettiin samanlaiset treenit kuin viimeksi. Neljä piiloa, kaksi maalimiestä (Gabi & Mippe). Teemana oli lisäksi piilot lähietäisyydellä toisistaan. Meillä oli alueena keskikasa ja kaikki maalimiehet nousi vaivatta, vaikka Dante ei meinannut millään uskoa että ne voi olla niin lähekkäin. Kolme ekaa ilmaisua oli tosi hyviä, vikan aloitus hieman kesti - taas vaikea alusta oli ongelma.

Dante kävi jälleen ihan ylikierroksilla. Haukkuminen on selvästi "nostanut" sitä todella paljon... Gabi mietti sitä, jo rulla olisi kuitenkin parempi vaihtoehto, hänestä Dantelle on vaikea haukkua lähellä tuntematonta. En kuitenkaan halua sitä enään mennä vaihtamaan, koitetaan nyt tällä ja jos ei onnistu, niin eipä se maailma siihen kaadu. Ei Dantesta kuitenkaan koskaan loistava pelastuskoira tule, laukausongelmineen :(

Lopuksi otin vielä Brien loppupalaveriin, jossa se sai vapaasti käydä hakemassa nameja ihmisiltä. Oli vieläkin yllättävän arka, hassua että käyttäytyi näin. Lisäksi se on alkanut ulkona haukkua koiria ja ihmisiä. Vahtii jo meillä, tai ainakin ilmoittaa kun joku tulee kotiin, ei mene tervehtimään vaan haukkuu kauempana, kumma koira. Mua seuraa kuin varjo eikä suostu olemaan toisessa huoneessa. Sentään sain nukkua viime yönä :) Yhtä ainutta vahinkoa ei ole sisälle vielä tullut.