Näin vähän myöhässä...

Dante oli ollut koko viikon köhimättä (7 päivää), joten lähdettiin treenaamaan. Meidän suuresta ryhmästä oli miltein kaikki perunut, meidän lisäksi oli treenaamassa vain yksi omasta ryhmästämme! Onneksi sentään Elli tuli vierailemaan, niin meitä oli kolme ja treeniaikaa kaksi tuntia. Ei kolmistaan viitsitty alkaa väsäämään omaa rataa jonka kouluttajamme (joka ei siis pääsyt paikalle) oli meille suunnitellut. Sen sijaan sovellettiin valmiista radasta kunnon vauhtirata!

Danten kanssa ollaan tehty ihan tarpeeksi näperrystä joten halusin ehdottomasti ottaa jotain suoraviivaisempaa jossa koiran voi lähettää esteille kaukaa ja voitaisiin treenata suoria. Rata oli oikeasti suoraa toisesta päästä toiseen, haastetta lisäsin mm. kepeillä, joilla jätin Danten tosi kauan hakemaan itse oikean välin ja vedätin ihan täysillä sivulle, mutta Dante pujotteli hyvin loppuun välittämättä mun liikkumisesta :) Tehtiin pari kertaa vielä niin, että keppien lopussa oli lelupalkka.

Dante kävi muuten aika kuumana miltein kahden viikon totaalisen loman jälkeen, ja irtosi huomattavasti paremmin kuin esim. Anna Oreniuksen kurssilla, mutta silti oli nähtävissä sen ohjaajaherkkyys, paljoa ei voi ennakoida koska jättää muuten suorittamatta jos kädet lähtee vetämään ennenkuin on esteellä. Treenattiin myös jaakotusta ja pakkovalssia hieman erikseen, sekä puomin ja A:n kontaktia. Teki A:lla tosi harvinaisesti treeneissä, tuli pois ennen lupaa! Toruin ja palautin. Tehtiin pari toistoa ja taas sama juttu. Kun pääsin kieltämään uudestaan, oli tosi nolo ja suoritti sen jälkeen puhtaasti vaikka juoksin kuinka ohi. Tosi hyvä tilanne siis! Puomin kanssa otettiin vauhtitreeniä.

Kauhean pitkään en viitsinyt treenata, Dante on kuitenkin vasta juuri toipunut... Tehtiin vähän loppuverkkaa ja käppäiltiin sitten juna-asemalle. Junassa oli muuten tosi ärsyttävästi perjantai-illan porukkaa, jotka oli aloittanut juhlimisen jo ja osoitti turhan paljon kiinnostusta Danteen, joka pääsi taas rähjäämään kun tulivat miltein päälle :(