Pitkästä aikaa sain taas hilattua itseni ja koirat kentälle treenaamaan tokoa. Eilen tuli lunta, ja maa oli jäinen alta ja päällä ohut lumikerros, eli varsin liukasta. Kävin laittamassa ruudun kuntoon, koirat juoksi vapaina vierellä. Yllätyksekseni ihan vierestä ohi ajoi poliisiauto! Eivät kuitenkaan reagoineet meihin, vaikka varmasti näkivät että mulla oli kaksi koiraa irti. Tajusivat varmaan ruutumerkeistä että olen kouluttamassa niitä eikä viitsineet huomauttaa...

Aloitettiin Danten kanssa ruudulla. Ihan ensin kosketusalustaa naksuttimella, sitten ruutuun ja naksu. Lopuksi otettiin vielä pari ruutuunmenoa kaukaa ja palkkasin heittämällä pallon. Tällä kertaa siis vain ruutuun menoa, treenattiin erikseen vielä maahanmenoja naksuttimen ja narulelun kanssa. Pitäisi saada kaukana tapahtuvaan maahanmenoon sama räväkkyys kuin ennen, ärsyttää kun se jää kyynerpäät ilmaan... Otettiin vielä hieman pylvään kierron kautta maahanmenoa ja seisomista.

Vaihdoin koiran Stellaan ja otimme pari lähetystä ruutuun. Stella oli ihan fiilareissa kun pääsi tekemään jotain, tuskin malttoi tehdä perusasennon. Ruudun jälkeen otettiin pari luoksetuloa ja vähän seuraamista. Stellan kanssa siis vain puuhailua ettei vaan joudu kattomaan Danten treenausta ja samalla Dante saa pienen tauon.

Lopuksi otettiin vielä Danten kanssa seuraamista ja perusasentoja. Otin sivulletuloja paljon, vaatii lisätreeniä edestä, ei meinaa millään tulla suoraan, vaan jää hieman poikittain. Sitten tehtiin perusasentoja seuraamisesta naksuttimen kanssa. Otin vain askeleen tai kaksi ja sitten stop-naksu-nami. Treenattiin kanssa hiljaa olemista ja kontaktia.