Matkattiin Riihimäelle lauantaina RimA:n megakisoihin. Olin ilmoittanut Danten vain kahdelle ekalle agilityradalle, joissa molemmissa oli n. 90 osallistujaa! Lisäksi Stella ja Brie pääsivät mukaan kisaturisteiksi. Molemmat radat tuomaroi Johanna Nyberg.

Eka rata oli haastava, muttei nyt vaikeaksi voisi kutsua. Alku meni tosi mallikkaasti, kunnes vähän puolenvälin jälkeen tippui okserin toka rima. Siihen sitten loppui paras tsemppi, ja lisättiin virheitä A:n alastulokontaktilla, muurin palikalla ja sitten vielä puomi veti turhan aikaisin joten tuloksena tällä kertaa hylätty rata.

Toka rata oli helpompi, mutta nyt tuomari määräsi että hylyn jälkeen matka jatkui suoraan maaliin, eli rataa ei saanut suorittaa loppuun. Vähän riskillä päätin kokeilla alussa vastaanottamista, mutta en suoristanut Dantea tarpeaksi suoran alun jälkeen 90 asteen käännökselle renkaalle, ja Dante tuli todella huonossa kulmassa renkaalle ja törmäsi reunaan joka pakotti sen tulemaan läpi sivulta. Tää tapahtui mun selän takana, joten ohjasin sen seuraavaan putkeen ja ihmetys oli suuri kun tuomari vihelsi hylkyä. Ei siinä auttanut muu kuin poistua radalta.

Positiivistä oli se, että eilisten treenien ongelmat ei ollut seurannut tänne, Dante kulki hyvin ja innokkaasti, eikä mitään ylimääräistä herkkyyttä näkynyt. Joko kisatilanne kiihdyttää sitä niin paljon tai sitten ongelma on sidoksissa vain Purinaan.