Kisaviikonloppu jatkui sitten tänään Purinalla. Taas olin ilmoittanut Danten vain kahdelle ekalle agilityradalle, turha meidän mennä rahoja tuhlaamaan niille hyppyradoille. Tuomarina toimi molemmilla radoilla Ritva Herrala, joka oli tehnyt varsinaiset juoksuradat testaamaan myös meitä ohjaajia! Kisat olivat harmittavan myöhässä, ja jouduttiin värjöttelemään kylmässä hallissa pitkään kun odoteltiin ratojen alkua.

Ensimmäinen rata alkoi mukavalla alku"suoralla". Olisiko ollut 5 estettä suorassa linjassa, mutta eri kulmissa. Alku onnistui hyvin, mutta harmittavasti keppien sisäänmeno ei onnistunut. Dante meni oikeaan väliin, muttei jatkanut pujottelua vaan juoksi vain läpi. Tästä vitonen ja loppurata olikin oikein nättiä menoa. Tehtiin kaikki kontaktit oikein pitkän kaavan mukaan, istutin monta sekuntia puomin ja A:n alasmenoilla, jonka takia aika oli aika vaatimaton. Tulos oli 5 rv, aika -2,06 ja sija 17/64.

Toka rata oli miltein sama kuin eka rata, paitsi käänteisessä suoritusjärjestyksessä. Rata meni aivan loistavasti miltein loppuun saakka, kunnes takaaleikkauksessa Dante ei käntynyt tarpeaksi napakasti ja kävi hyppäämässä väärän esteen. Seuraavana olevissa kepeissä oli myös vaikeuksia, jouduin ottamaan 2 kertaa ennenkuin meni oikein. Tulos hylätty rata, näin vaihteeksi...

Taas huomioitavan arvoista oli kuitenkin se, että Dantella oli hyvä vauhti ja motivaatio! Vuoroa odotellessa oli ehkä normaalia vaisumpi, mutta rataantutustumisen aikana piti totuttua meteliä ja kun lähdettiin verkkaamaan oli ihan fiilareissa.